Hatay'ın Dörtyol ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kazada, tır ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana geldiği belirtildi. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Hatay Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kazada hayatını kaybedenlerin sayısının 6 olduğu, yaralı sayısının ise 1 olduğu ve tır sürücüsünün gözaltına alındığı bildirildi. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü ve kazada yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralıya acil şifalar dilediklerini belirtti. Bu acı olayın bölgede derin üzüntüye sebep olduğu vurgulandı.Dörtyol'da Tır Ve Otomobil Çarpışmasında 6 Ölü, 1 Yaralı

Enkaz kentin ‘gizli cenneti’ dalış cenneti Enkaz kentin ‘gizli cenneti’ dalış cenneti

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, Payas - Dörtyol karayolu Özerli Mahallesi mevkiinde trajik bir kaza meydana geldi. Kaza, Ş.K. idaresindeki tırın karşı şeride geçerek karşı yönden seyreden otomobille kafa kafaya çarpışmasıyla gerçekleşti. Çarpışma sonucunda otomobilde bulunan 6 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı. Kazada hayatını kaybeden vatandaşların cenazeleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Hatay Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kazada 6 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin yaralandığı ve tır sürücüsü Ş.K.'nın gözaltına alındığı duyuruldu.

Bu acı kaza, bölgede derin üzüntüye sebep olurken, yetkililer olayla ilgili soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü belirtti. Kazada yaşamını yitiren vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralıya acil şifalar diliyoruz.

Dörtyol'da meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybederken, 1 kişinin yaralandığı trajik olayı ele alıyoruz.

Editör: Kader GÜL