Dilan Polat, Engin Polat’ın İzni Olmadan Yeni Şarkısını Hazırlıyor!

Dilan Polat, Engin Polat'ın İzni Olmadan Yeni Şarkısını Hazırlıyor!

Ünlü şarkıcı Dilan Polat, “Enerci” isimli şarkısıyla büyük bir çıkış yaparken, eşi Engin Polat’ın izni olmadan stüdyoya girme kararı alarak dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni şarkısının hazırlıklarına başladığını duyuran Polat, “Haftaya stüdyoya giriyorum,” şeklinde bir açıklama yaptı.

Tahliyeden Sonra Yaşananlar

Geçtiğimiz yıl kasım ayında gerçekleştirilen operasyon sonucunda Dilan ve Engin Polat, aralarında bulundukları 28 şüpheliyle birlikte tutuklanmıştı. Dilan Polat, aylar süren cezaevinin ardından 19 Ağustos’ta tahliye edildi. Eşi Engin Polat da 6 Eylül’de serbest bırakıldı. Tahliyeden sonra Dilan, ailesiyle vakit geçirmeyi tercih ederek sosyal medya paylaşımlarını durdurdu; ancak Engin Polat’ın serbest kalmasının ardından eski haline döndü.

Sosyal Medyada Aktiflik

Eşinin ısrarlarına rağmen sosyal medya paylaşımlarına devam eden Dilan Polat, yeni şarkısı hakkında heyecanla bilgi verdi. Daha önceki bir paylaşımında, yeni şarkısında “Biz yeni gelmedik geri geldik” ifadelerine yer vereceğini belirtti.

Yeni Şarkının Sözleri

Dilan Polat, “Suçsuzum ben anne, ne olur beni affet” sözlerini içeren bir şarkının çalışmalarına başladığını duyurdu. Bu paylaşımlar, takipçileri arasında büyük merak uyandırdı. Dilan, “Bu şarkı başka şarkı. Bu hafta içi okunması için stüdyoya gireceğim. Yakında sizlerle,” ifadelerini kullanarak dinleyicilerine müjdeli haberi verdi.

Komşu Davasında Sonuç

Dilan ve Engin Polat çiftinin, park meselesi yüzünden tartıştıkları komşularını darbettikleri iddiasıyla yargılandıkları dava sonuçlandı. Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tarafların avukatları katıldı. Cumhuriyet savcısı, daha önceki celsede açıklanan mütalaasını tekrarladı. Taraflar uzlaşarak şikayetlerinden vazgeçtiklerini belirtse de mahkeme, Engin Polat’a “gece vakti birden fazla kişi ile konut dokunulmazlığını ihlal” suçundan 1 yıl 11 ay 10 gün hapis cezası verdi. Ancak bu ceza ertelendi ve Engin Polat, 2 yıl denetim süresine tabi tutuldu.

Dilan Polat, sosyal medya aktiviteleri ve yeni şarkısı ile gündemde kalmaya devam ederken, Engin Polat’ın yargı süreci ise sürüyor. Dilan’ın kararlarının ve projelerinin Engin Polat üzerindeki etkisi merak konusu olmaya devam ediyor. Bu gelişmeler, çiftin hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Exit mobile version