Şanlıurfa’da 6 Mayıs günü Göbeklitepe sulama kanalında hayatını kaybeden anne Özlem ve 5 çocuğunun şüpheli ölümü günlerdir konuşuluyordu. Olayın ardında yatan gizem, damat Hasan Çetin'in tutuklanmasıyla daha da derinleşti.

Şanlıurfa Hava Durumu Şanlıurfa İçin Bugün, Yarın ve 15 Günlük Hava Durumu Nasıl Olacak? 27 Nisan 2024 Şanlıurfa Hava Durumu Şanlıurfa İçin Bugün, Yarın ve 15 Günlük Hava Durumu Nasıl Olacak? 27 Nisan 2024

Hasan Çetin'in İfadesi ve Tutuklanması

Hasan Çetin, eşi ve çocuklarının ölümünden sonra 5 ay sonra sevgilisi İslimhan ile evlendi. Ancak, Didem Arslan Yılmaz'ın detaylı yayınları ve ailenin iddiaları sonucunda Hasan Çetin, 'ailesini kasten öldürmek' suçlamasıyla gözaltına alındı. Dün akşam saatlerinde savcıya ifade veren Hasan Çetin, mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. İslimhan ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hasan Çetin'in Şoke Edici Kararı

Çetin, olayın bir kaza olduğunu öne sürse de, eşi ve 5 çocuğunun hayatını kaybettiği aracı gelin arabası yapması toplumda büyük şaşkınlık yarattı. Bu olay, cinayet şüphelerini daha da artırdı ve Hasan Çetin'i olayın merkezine yerleştirdi.

Cinayet İddiaları ve Şüpheler

Hasan Çetin'in, Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme stüdyosuna gelip, olayın bir kaza sonucu olduğunu söylemesi, ancak çocuklarının cenazesine dahi katılmaması şüpheleri artırdı. Yüzlerce ihbar, canlı yayına bağlanan şahıslar ve görgü tanıkları, olayın bir kaza değil cinayet olduğunu savundu.

Cinayetle ilgili soru işaretleri devam ederken, toplumun gözü adaletin sağlanmasında.

Editör: Kader GÜL