1. Haberler
  2. Politika Haberleri
  3.  Depremde can kaybı 50 bin 783’e yükseldi

 Depremde can kaybı 50 bin 783’e yükseldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerde can kaybı sayısının 50 bin 783’e yükseldiğini açıkladı. Bakan Soylu, seçim bürolarına yönelik saldırılar hakkında ise “Hem İstanbul Emniyeti, hem savcılık işin peşinde” dedi.

Depremde yaşamlarını yitirenlerin kimlik tanımı: Aileler için çok önemli insani ve hukuksal boyutları olan sorun, çalışmalar hangi aşamada?Adsız tasarım - 2023-04-22T122041.571İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerde can kaybı sayısının 50 bin 783’e yükseldiğini açıkladı. Bakan Soylu, seçim bürolarına yönelik saldırılar hakkında ise “Hem İstanbul Emniyeti, hem savcılık işin peşinde” dedi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlere ilişkin açıklama yapan Soylu, “Başından itibaren adalet bakanlığımız, savcılıklarımız, nüfus genel müdürlüklerimiz, köylerde hayatını kaybedip de ilçenin savcısından ölüm raporu almadan defnedilenler var. Burada göçmen olup vefat eden 7302 kişi var. Toplamda vefat sayısı 50 bin 783” dedi.

 Depremde can kaybı 50 bin 783’e yükseldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!