Denizli’de Yağmur Sonrası Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı!

denizlide-yagmur-sonrasi-kaza-1-olu-4-yarali.jpg

Denizli’de, 18 Haziran 2024 Salı günü meydana gelen trajik bir trafik kazasında, yağmur sonrası kayganlaşan yolda 2 aracın kafa kafaya çarpışması sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Kaza, Denizli-Fethiye karayolu üzerinde Acıpayam’ın Aliveren Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolü kaybeden bir otomobil, karşı yönden gelen hafif ticari araçla çarpıştı. Kazayı görenler hemen durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralıların durumları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Yağmur sonrası yolların kayganlaşması, sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuyor. Kazaların önlenmesi için sürücülerin hızlarını ve mesafelerini ayarlamaları, dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Denizli’de meydana gelen bu feci kaza, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha gösterdi. Trafik kurallarına uyulması ve dikkatli sürüşün önemi bir kez daha vurgulandı. Kazada hayatını kaybeden gencimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Exit mobile version