1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Birlik Çağrısı: “İç Cephemizi Korumazsak Hepimiz Kaybederiz!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Birlik Çağrısı: “İç Cephemizi Korumazsak Hepimiz Kaybederiz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri’nde yaptığı konuşmada, milletin birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yaparak kritik uyarılarda bulundu. Erdoğan, “İç kalemizde bir delik açılırsa bunu toparlamak son derece maliyetli ve meşakkatli olacaktır. Böyle bir durumda hepimiz kaybederiz. 85 milyon olarak hepimiz sıkıntı çekeriz,” ifadeleriyle dikkat çekti.

“Tarih Yazan Milletin Torunlarıyız”

Erdoğan, konuşmasına 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü kutlayarak başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anan Erdoğan, Türk milletinin tarih boyunca gösterdiği kahramanlıklara değindi. “Türk milleti tarih yapan ve tarih yazan vasfını bir kez daha göstermiştir. Büyük Zafer, yok edilmek istenen bir milletin küllerinden yeniden doğuşunun adıdır,” dedi.

“Uçak Gemimiz Hazır, Tam Bağımsız Türkiye İçin İlerliyoruz”

Erdoğan, Türkiye’nin savunma sanayiindeki gelişmelerine de değinerek, uçak gemisinin hazırlıklarının yapıldığını ve ordunun envanterine katılacağını müjdeledi. İnsansız hava araçlarından Mavi Vatan’ın muhafızı fırkateynlere, KAAN ve HÜRJET gibi milli projelerle tam bağımsız Türkiye idealine adım adım ilerlediklerini belirtti.

“Ekonomik Zorluklar Kalıcı Değil, Asıl Tehdit İç Cephede!”

Ekonomik sıkıntıların ve bölgesel gerilimlerin milletin birlikteliğini zedeleyemeyeceğini ifade eden Erdoğan, asıl tehlikenin iç cephedeki çatlaklardan kaynaklanacağını vurguladı. “Ne gelip geçici ekonomik zorlukların ne de bölgemizde çıkan gerilimlerin hiçbiri bize kalıcı zarar veremez. Millet ve devlet olarak bunların hepsine çözüm buluruz,” dedi.

“Kardeşliğimize Sahip Çıkalım”

Erdoğan, son dönemde toplumun sinir uçlarıyla oynanmaya çalışıldığına dikkat çekerek, bu tür provokasyonlara karşı dikkatli olunması gerektiğini söyledi. “Siyasi görüşlerimiz, inançlarımız farklı olsa da aynı vatan toprağının üzerinde yaşıyoruz. Farklılıklarımızın hiçbiri kardeşliğimizden güçlü değildir,” diyerek, milletin birlik içinde hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Son olarak, “Yeter ki biz sahte ve gereksiz tartışmalarla birbirimizi örselemek yerine hep beraber ülkemizi büyütmeye odaklanalım,” diyen Erdoğan, Türkiye’nin güçlü geleceği için birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Birlik Çağrısı: “İç Cephemizi Korumazsak Hepimiz Kaybederiz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!