1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Çorum’da Polis Şok Uygulamalarında 7 Kişiyi Yakaladı

Çorum’da Polis Şok Uygulamalarında 7 Kişiyi Yakaladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum’da polis ekipleri, şehir genelinde yürütülen şok uygulamalar kapsamında, haklarında arama kararı bulunan 7 kişiyi yakaladı.

Polis Ekiplerinden Şok Uygulamaları

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 31 Mayıs – 7 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirdikleri şok uygulamalar kapsamında, şüphe ve ihbarlar üzerine hareket ederek 2 bin 643 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) kontrolünü gerçekleştirdi.

Yakalananlar ve Ele Geçirilenler

Uygulamalar sırasında çeşitli mahkemelerce haklarında arama kararı bulunan 7 kişi yakalanırken, bu kişilerle birlikte 7 ruhsatsız tabanca, 4 tüfek, 4 kuru sıkı tabanca, 7 kesici ve delici alet olmak üzere toplam 22 adet silah, 143 adet fişek, 11 adet şarjör, 100 adet sentetik ecza, 5.87 gram esrar, 21 gram metamfetamin, 8.93 gram narkotik madde ve 4 adet uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı birimler tarafından yapılan denetimlerde ise 44 umuma açık mekan, 27 kahvehane/kıraathane, 18 kafe, 23 çay ocağı, 8 oyun salonu ve 10 otopark kontrol edildi. Ayrıca trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 959 araç kontrol edilirken, teknik noksanları bulunan bir araç trafikten men edildi ve 38 araca 259 bin 179 TL idari para cezası uygulandı.

Halkın güvenliği ve huzuru için yapılan bu tür uygulamaların devam edeceği belirtilirken, suç ve suçlularla etkin mücadele için çalışmaların aralıksız devam edeceği vurgulanmaktadır.

Çorum’da Polis Şok Uygulamalarında 7 Kişiyi Yakaladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!