Citroen, iddialı B-SUV modeli Yeni C3 Aircross'u 2024 yıl sonunda Türkiye'de satışa sunmaya hazırlanıyor. Yeni model, daha fazla iç hacim, zengin motor seçenekleri ve üst düzey konfor özellikleriyle segmentinde yeni bir sayfa açıyor.

Elektrikli Motor Seçeneğiyle B-SUV'da İlk:

Yeni C3 Aircross, Citroen'in ulaşılabilir elektrikli araç iddiasını sürdürerek, B-SUV segmentinde ilk kez elektrikli güç seçeneği sunan model olma özelliğini taşıyor. Tamamen elektrikli versiyon, 300 kilometreyi aşkın menzili (sertifikasyon onay aşamasında) ile günlük kullanımda kolaylık sağlıyor. Gelişmiş batarya sistemi sayesinde elektrikli model sadece 26 dakikada %20'den %80'e kadar şarj edilebiliyor.

Max Donanım Seviyesinde Özellikler:

Max donanım seviyesinde sunulan Yeni C3 Aircross, Beyaz ve Siyah renk seçenekleri ile standart olarak biton kaplama sunarak kişiselleştirmeyi kolaylaştırıyor. Ayrıca, Citroen algısını pekiştiren çift renkli tavan gibi ek kişiselleştirme çözümleri de mevcut.

Modern İç Mekan ve Konfor:

Max donanımlı versiyonda yer alan 10,25 inçlik renkli bilgi-eğlence ekranı, sürücüye dönük tasarımıyla dikkat çekiyor. Akıllı telefonlardan ilham alan bir widget mimarisi kullanan ekran, kullanımı kolaylaştırıyor.

Yeni C3 Aircross, konforu da ön planda tutuyor. Yeni Advanced Comfort koltuklar, ekstra 10 ila 15 milimetre dolgu köpüğü ve yeniden tasarlanan yanal destekleri ile uzun yolculuklarda bile üstün konfor sunuyor.

Teknik Özellikler:

Yeni C3 Aircross, 136 HP gücündeki 48V hibrit teknolojisine sahip güç-aktarma sistemi ve tamamen elektrikli olmak üzere iki farklı güç ünitesiyle sunuluyor.

Chery Amiral Gemisi ARRIZO 8, Türkiye'ye Yol Alıyor! Chery Amiral Gemisi ARRIZO 8, Türkiye'ye Yol Alıyor!

Hibrit Motor:

  • 136 HP güç
  • 48V hibrit teknolojisi

Elektrikli Motor:

  • 300 km'nin üzerinde menzil (sertifikasyon onay aşamasında)
  • 26 dakikada %20'den %80'e şarj

Editör: Kader GÜL