Normali emekli maaşı düşükse, gelin artıralım demek. Asgari ücrete zam yapalım demek. Staj mağdurlarının sorununu birlikte çözelim demek" dedi.

Özel, Uşak'ta CHP'nin seçim zaferini kutlamak için geldiğini belirterek, bölgedeki başarının önemine vurgu yaptı. Seçim başarısını partililere ve Uşaklılara teşekkür eden Özel, Türkiye İttifakı'nın gücünü vurguladı.

Rektör Ünal, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’yu Ziyaret Etti Rektör Ünal, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’yu Ziyaret Etti

Konuşmasında eğitim sistemi ve öğretmen atamalarına da değinen Özel, yeni müfredat değişikliğini eleştirdi ve atanamayan öğretmenlerin haklarını savundu. Özel, 18 Mayıs'ta İstanbul'da atanamayan öğretmenler için bir miting düzenleyeceklerini duyurdu.

Emekli maaşlarının yetersizliğine de dikkat çeken Özel, Türkiye'de verilen emekli maaşlarının dünya standartlarının çok altında olduğunu belirtti. Özel, bu konuda mücadele edeceklerini ve emekli maaşlarının artırılması için çalışacaklarını söyledi.

Özel, Türkiye'de normalleşme ve demokratikleşme çabalarının devam edeceğini vurgulayarak, "Biz sokaklarda, meydanlarda, siyasette mücadele edeceğiz. İktidar olana kadar uğraşacağız" dedi.


 

Editör: Kader GÜL