1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Burak Yılmaz’ın Beşiktaş Üyeliği Tehlikede!

Burak Yılmaz’ın Beşiktaş Üyeliği Tehlikede!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burak Yılmaz’ın üyeliği tehlikede

Beşiktaş’ta Burak Yılmaz’ın kulüp üyeliğinin iptali için harekete geçildi. Yılmaz’ın istifa sonrası yaptığı açıklamalar, siyah-beyazlı camiayı kızdırdı.

Yılmaz’ın açıklamaları

Burak Yılmaz, Milliyet gazetesine verdiği röportajda şu açıklamalarda bulundu:

“İçten içe ‘Keşke gelmeseydim’ diyorum ama, Beşiktaş’tan kaçamazdım.”
“Aboubakar’ın da 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum.”
Beşiktaş camiasının tepkisi

Yılmaz’ın bu açıklamaları, Beşiktaş camiasında büyük tepkiye yol açtı. Beşiktaş Jimnasitik Kulübü Seçme ve Sicil Kurulu Üyesi Gizem Uslu Akın, Yılmaz’ın Beşiktaş üyeliğinin iptali için dilekçe vereceğini açıkladı.

Akın yaptığı açıklamada, “Burak Yılmaz’ın açıklamalarını okudum. Hem açıklamaları hem görevinden istifa ettikten sonraki tavırlarından dolayı Beşiktaş Üyeliğinden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum. Yarın ilk işim Disiplin Kurulumuza üyeliğinin iptali için dilekçe vermek olacak.” ifadelerini kullandı.

Yılmaz’ın üyeliğinin iptali

Akın’ın dilekçesini değerlendirecek olan Beşiktaş Disiplin Kurulu, Yılmaz’ın üyeliğinin iptaline karar verebilir. Bu durumda Yılmaz, Beşiktaş’ın tüm sportif ve sosyal faaliyetlerine katılamayacak, ayrıca kulübün idari organlarında görev alamayacaktır.

Yılmaz’ın üyeliği tehlikede

Yılmaz’ın üyeliğinin iptali kararı, Türk futbolunda bir ilk olacak. Daha önce hiçbir futbolcu, kulüpten ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalar nedeniyle üyeliğini kaybetmemişti.

Aboubakar’ın alacakları

Yılmaz’ın Aboubakar’ın alacakları hakkındaki açıklamaları da tartışma yarattı. Aboubakar’ın 4 ay sonraki alacaklarını istediğini söyleyen Yılmaz, bu durumun oyuncunun sakatlığının devam etmesine neden olabileceğini iddia etti.

Aboubakar’ın menajeri menajeri Cedric Bakmaz ise Yılmaz’ın açıklamalarını yalanladı. Bakmaz, Aboubakar’ın alacaklarını istediğini doğruladı ancak bu durumun oyuncunun sakatlığıyla bir ilgisi olmadığını söyledi.

Bakmaz, “Aboubakar’ın alacakları ödenmediği için ağrıları devam ediyor gibi bir şey yok. Oyuncunun sakatlığıyla alakalı hiçbir şey Yılmaz’ın söylediği gibi değil.” ifadelerini kullandı.

Yılmaz’ın açıklamalarının olası sonuçları

Yılmaz’ın üyeliğinin iptali durumunda, Beşiktaş camiasında büyük bir tartışma yaşanması bekleniyor. Yılmaz’ın taraftarlar tarafından da tepkiyle karşılanacağı tahmin ediliyor.

Yılmaz’ın açıklamaları, Türk futbolunda da bir tartışma konusu haline gelebilir. Yılmaz’ın açıklamalarının, futbolcuların kulüpten ayrıldıktan sonra yaptıkları açıklamalara yönelik bir yenilik olup olmayacağı merak ediliyor.

Yılmaz’ın açıklamaları, Türk futbolunda bir ilk olma potansiyeline sahip. Bu nedenle, Yılmaz’ın üyeliğinin iptali kararının ne olacağı merakla bekleniyor.

Aşağıda, Yılmaz’ın açıklamalarının olası sonuçlarını daha ayrıntılı olarak ele alıyorum:

Yılmaz’ın üyeliği iptali durumunda, Beşiktaş camiasında büyük bir tartışma yaşanması bekleniyor. Yılmaz’ın taraftarlar tarafından da tepkiyle karşılanacağı tahmin ediliyor.
Yılmaz’ın açıklamaları, Beşiktaş camiasında büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Yılmaz’ın, kulüpten ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalar, Beşiktaş taraftarlarının tepkisini çekti. Beşiktaş taraftarları, Yılmaz’ın açıklamalarını “sadakatsizlik” olarak değerlendiriyor.

Yılmaz’ın üyeliği iptali durumunda, Beşiktaş camiasında büyük bir tartışma yaşanması bekleniyor. Taraftarlar, Yılmaz’ın üyeliğinin iptal edilmesini istiyor. Yılmaz’ın taraftarlar tarafından da tepkiyle karşılanacağı tahmin ediliyor.

Yılmaz’ın açıklamaları, Türk futbolunda da bir tartışma konusu haline gelebilir. Yılmaz’ın açıklamalarının, futbolcuların kulüpten ayrıldıktan sonra yaptıkları açıklamalara yönelik bir yenilik olup olmayacağı merak ediliyor.
Yılmaz’ın açıklamaları, Türk futbolunda bir ilk olma potansiyeline sahip. Daha önce hiçbir futbolcu, kulüpten ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalar nedeniyle üyeliğini kaybetmemişti

Burak Yılmaz’ın Beşiktaş Üyeliği Tehlikede!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!