1. Haberler
  2. Ticaret Haberleri
  3. Bülent Börek’in hikayesi …

Bülent Börek’in hikayesi …

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bülent Börek’in Sofraya Geliş Hikayesi

Yöredeki kadınların hamurunu elleriyle açtığı böreğimizin ilk imalathanesi, bozulmamış bir tarihi dokuya sahip olan ve 700 yılı aşkın bir süredir Türk geleneklerini yaşatan Sakarya’nın Taraklı ilçesinde yer alıyor. Lezzetimizin arkasında koca bir tarih var.

Bülent Börekçilik olarak bütün Türkiye’ye ulaşmamızı sağlayan dört üretim merkezimiz mevcut. Bu üretim merkezlerinde gelenek, lezzetle yoğruluyor. Anadolu’nun en nitelikli buğdaylarından hazırlanan, kendi mahsulümüz Bülent Un’dan yapılan hamura Akdeniz Bölgesi’nin en saf sütlerinden imal edilen eşsiz peynirler karışıyor. Yine kendi mamulümüz olan yağ da bu lezzeti pekiştiriyor.

Böreğimizi dondurmadan, her gün, en taze hâliyle şubelere gönderiyoruz. Şubelerde böreklerimiz yavaş bir şekilde pişiriliyor. İki tarafı da 30-35 dakika pişirilen böreğimizde lezzet eşit bir şekilde dağılıyor ve börek tam kıvamında servis ediliyor.

Yemeğiniz ziyafet olsun. Afiyet olsun…

Vizyonumuz

Bülent Börekçilik ailesi olarak özveriyle çalışarak, güçlü ve istikrarlı büyümemizi devam ettirmek, “Börek” denince Dünya çapında akla gelen Türk markası olmak.

Misyonumuz

Dünyanın en temel gıdası olan buğdayı, Türk gelenekleri, mutfak sanatları ve en ala lezzetleriyle harmanlayarak Bülent Börek haline getirmek ve hamurunda sevgi bulunan bu eşsiz lezzeti, Bülent Börekçilik’e özgü sunumla tüm Dünya’ya tattırmak.

Değerlerimiz

  • Güvenilir çalışma alanı ve hizmet alanı
  • Yeniliklere açıklık
  • Takım ruhuna sahip bir çalışma ortamı
  • Verimli, etkili, etkin ve sürekli bir hizmet sunumu

BB Çocuk

Bülent Börek Çocuk Dergisi

Bülent Börek Şubeleri

10-15 KİŞİYLE BERABER ÇIKTIĞIMIZ BU YOLCULUKTA, HER GÜN DAHA ÇOK BÜYÜDÜK VE 72 ŞEHİRDE, YÜZLERCE ŞUBEDE MİLYONLARCA KİŞİYE HİZMET VEREN BİR AİLE OLDUK. GİDEREK BÜYÜYEN GENİŞ BİR AİLE OLMANIN GURURUYLA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ.

Bülent Börek’in hikayesi …
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!