Kulüpten yapılan açıklamada, 2027 yılına kadar görev yapacak olan Şahin'in, görevden ayrılan Edin Terzic'in yerine getirildiği belirtildi.

Fransa - Belçika Maçı Bilgileri (1 Temmuz 2024) Kaçırmayın! Fransa - Belçika Maçı Bilgileri (1 Temmuz 2024) Kaçırmayın!

Nuri Şahin'in Göreve Getirilmesi

Bundesliga takımlarından Alman devi Borussia Dortmund, teknik direktörlük görevine Nuri Şahin'i getirdiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, görevden ayrılan Edin Terzic'in yerine 2027 yılına kadar Nuri Şahin'in getirildiği belirtildi. Nuri Şahin, geçtiğimiz sezonun ortasından bu yana Edin Terzic'in yardımcılığını yapıyordu.

Nuri Şahin'in Açıklamaları

Borussia Dortmund'un teknik direktörlüğüne getirilmesinin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten 35 yaşındaki Nuri Şahin, "Borussia Dortmund'un teknik direktörü olmak benim için büyük bir onur. Kulüpteki tüm sorumlulara bana duydukları güven için teşekkür etmek istiyorum. BVB'deki görevimi dört gözle bekliyorum. İlk günden itibaren başarımızı en üst düzeye çıkarmak için elimizden gelen her şeyi büyük bir tutkuyla yapacağız" ifadelerini kullandı.

Borussia Dortmund, yeni teknik direktörü Nuri Şahin'i göreve getirerek önemli bir adım attı. Şahin'in kulübe ve taraftarlara büyük katkılar sağlaması bekleniyor. Gözler, Şahin yönetimindeki Dortmund'un başarılı performansına çevrildi.

Editör: Kader GÜL