BİM’e Dikey Casper Telefon Geliyor!

bime-dikey-casper-telefon-geliyor.jpg

BİM 17 Kasım 2023 Aktüel Kataloğu Özet

Katalogda elektronikten ev tekstiline, mutfak ürünlerinden çocuk ürünlerine kadar geniş bir yelpazede ürün yer alıyor.

Elektronik ürünler

Kataloğun öne çıkan elektronik ürünleri arasında Rks RSIII PRO X elektrikli bisiklet, Dijitsu 32″ HD Android TV, Casper VIA M35 4/128 GB cep telefonu, Blaupunkt Taste Master Dijital Air Fryer, Kumtel Cam Set Üstü Ocak ve Blaupunkt Dikey Şarjlı Süpürge yer alıyor.Ev tekstili

Ev tekstili ürünlerinde ise Northpacific dolgulu kız/erkek çocuk mont, Ören Bayan Favori Yumak, Ören Bayan Trend Cake Yumak, kadın/erkek oduncu gömlek, çocuk oduncu gömlek, kadın eşofman altı, çocuk sıfır yaka sweatshirt, kadın polar alt, çocuk eşofman altı ve erkek eşofman altı öne çıkıyor.

Mutfak ürünleri

Mutfak ürünlerinde ise Lav Line sürahi, Lav Alinda büyük kase, Lav Rose kapaklı kavanoz, Lav Rose kapaklı kavanoz, Clean Clear esnek saplı mop, Okyanus Home banyo seti, banyo aksesuar seti ve vantuzlu banyo kaydırmaz paspası gibi ürünler dikkat çekiyor.

Çocuk ürünleri

Çocuk ürünleri kategorisinde ise Clementoni ışıklı ve sesli mikrofon, Clementoni ışıklı ve sesli uzaktan kumanda, Clementoni ışıklı ve sesli telefon, Clementoni ışıklı ve sesli mama sandalyesi oyuncağı, TRT Çocuk yapboz, TRT Çocuk hafıza oyunu, Artenino bebek kitapları, Artenino mutlu yüzler sticker kitapları, Kumtoys ahşap tak-çak, eşleştirme yapboz ve hareketli kitaplar yer alıyor.

Diğer ürünler

Diğer ürünler kategorisinde ise Lav meşrubat bardağı, Lav Alinda saklama kabı, Çok Amaçlı Organizer Çeşitleri, Hobby Life saplı saklama kabı, Metal Kapaklı Bölmeli Deterjanlık, Glass in Love cam sabunluk çeşitleri ve Silikon Air Fryer Kabı yer alıyor.

BİM 17 Kasım 2023 aktüel kataloğu, bu hafta da tüketicilere ihtiyaçlarına uygun birçok ürün sunuyor. Katalogda yer alan ürünleri inceleyerek, alışveriş planlarınızı yapabilir ve avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Exit mobile version