1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin Avrupa Serüveni: Hakemler Belli Oldu, Heyecan Dorukta!

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin Avrupa Serüveni: Hakemler Belli Oldu, Heyecan Dorukta!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş – Club Brugge maçını Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. Yardımcı hakemler Dmitri Zhuk ve Oleg Maslyanko olacak. Dzmitry Dzmitryieu ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Fenerbahçe – Nordsjaelland maçını Macar hakem Gergo Bogar yönetecek. Yardımcı hakemler Theodoros Georgiou ile Balazs Szalai olacak. Ferenc Karako ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Maçların hakemleri belli oldu! Beşiktaş ve Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde heyecan dolu karşılaşmalara çıkacak. İşte 21 Eylül Perşembe günü oynanacak maçların hakemleri:

Beşiktaş, D Grubu’nda Belçika temsilcisi Club Brugge ile karşılaşacak. Mücadeleyi Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. Yan hakemler olarak Dmitri Zhuk ve Oleg Maslyanko görev alacak. Dzmitry Dzmitryieu ise dördüncü hakem olarak sahada yer alacak.

Fenerbahçe ise H Grubu’nda Danimarka temsilcisi Nordsjaelland’ı konuk edecek. Maçın düdüğünü Macar hakem Gergo Bogar çalacak. Yardımcı hakemler olarak Theodoros Georgiou ile Balazs Szalai görev alacak. Ferenc Karako ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Bu karşılaşmalar, Türk takımlarının Avrupa maceralarının başlangıcı olacak. Heyecanla beklenen maçlar, futbolseverlerin gözlerini ekrana kilitlemesine neden olacak. Takımlarımızın başarıyla mücadele etmelerini ve zaferle dönmelerini diliyoruz!

21 Eylül Perşembe günü oynanacak olan Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarının hakemlerini duyuran bir bilgiyi içeriyor. Maçlar ve hakem atamaları şu şekilde:

Beşiktaş – Club Brugge:

Maç saati: 22.00
Maç yeri: Breydel Stadı
Hakem: Aleksei Kulbakov (Belarus)
Yardımcı Hakemler: Dmitri Zhuk (Belarus), Oleg Maslyanko (Belarus)
Dördüncü Hakem: Dzmitry Dzmitryieu (Belarus)
Fenerbahçe – Nordsjaelland:

Maç saati: 19.45
Maç yeri: Ülker Stadı
Hakem: Gergo Bogar (Macaristan)
Yardımcı Hakemler: Theodoros Georgiou (Yunanistan), Balazs Szalai (Macaristan)
Dördüncü Hakem: Ferenc Karako (Macaristan)
Bu bilgiler, Türk takımlarının UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki ilk hafta maçlarının hakem atamalarını netleştiriyor. Maçların sonuçları ve performanslar, Türk futbolseverler için büyük bir merak konusu olacak.

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin Avrupa Serüveni: Hakemler Belli Oldu, Heyecan Dorukta!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!