1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Berna Laçin’in Ameliyat Sonrası İlk Açıklamaları!

Berna Laçin’in Ameliyat Sonrası İlk Açıklamaları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu ve sunucu Berna Laçin, omurilik sorunu nedeniyle geçirdiği 9 saatlik ameliyat sonrası tedavisi devam ederken, son durumu hakkında bilgi verdi.

Laçin, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, ameliyat sonrası yaşadığı zorlu süreci ve şükranlarını dile getirdi. “Mutlu son” diyerek başladığı paylaşımında, “10 gündür incecik bir ipte yürüyorum. Bir yanım alevler bir yanım çiçekler. Sırat köprüsü gibi… Elimden tutanlara şükürler olsun. Allah’ın mucizesi eline hediye” ifadelerini kullandı.

Laçin, ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu ve anestezi uzmanı Osman Hoca’ya teşekkür ederek, hastane ekibine de minnettarlığını dile getirdi. “Öyle bir bakım ki böylesi dünyada yoktur. Kendimi koşulsuz teslim ettim. Çok uslu bir hasta olmak için gayret ettim. Yanlışım olduysa affedin, hakkınızı helal edin” diyen Laçin, tedavisinin devam ettiğini ve hayatını değiştiren doktorları sayesinde dimdik ayakta olduğunu belirtti.

Ünlü ismin paylaşımına, Melek Baykal, Ceyda Düvenci, Filiz Akın ve Mine Tugay gibi tanınmış isimlerden geçmiş olsun mesajları geldi. Berna Laçin’in ameliyat sonrası güncel durumuyla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Berna Laçin’in Ameliyat Sonrası İlk Açıklamaları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!