1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Bayern Münih ile Galatasaray 4. randevuda

Bayern Münih ile Galatasaray 4. randevuda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki 4. maçında Alman temsilcisi Bayern Münih’e karşı deplasmanda mücadele edecek. Sarı-kırmızılılar, bu zorlu karşılaşma öncesinde 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlikle toplamda 4 puanla grup ikincisi konumundalar. Bayern Münih ise 3 galibiyetle 9 puanla liderlikte bulunuyor.

Bu karşılaşma aynı zamanda Bayern Münih ile Galatasaray’ın resmi müsabakalarda 4. karşılaşması olacak. İki takım arasındaki önceki mücadelelerde Alman ekibi 2 kez galip gelirken, 1 maç berabere sonuçlandı. Galatasaray ise bu karşılaşmalarda 2 gol kaydederken, kalesinde 10 gol gördü.

Galatasaray’ın bu maç, Avrupa kupalarındaki 312. müsabakası olacak. Şu ana kadar 112 galibiyet, 116 mağlubiyet ve 83 beraberlik elde eden Galatasaray, bu maçlarda 419 gol atarken, kalesinde 460 gol gördü.

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki 120. maçlarına çıkacak olan Galatasaray, bu organizasyonun tarihinde 29 galibiyet, 60 mağlubiyet ve 30 beraberlik elde etti. 118 gol atan Galatasaray, kalesinde ise 204 gol gördü.

Galatasaray, Alman takımlarıyla bugüne kadar 31 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 9 galibiyet, 11 mağlubiyet ve 11 beraberlik elde etti.

Sarı-kırmızılılarda maç öncesinde tek eksik, sakatlığı nedeniyle Fernando Muslera. Muslera’nın yerine kaleyi Günay Güvenç koruyacak.

Galatasaray’ın Arjantinli oyuncusu Mauro Icardi ise bu sezon 18 resmi maçta 15 gol kaydetti. Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri ve grup maçlarında fileleri havalandıran Icardi, takımının önemli hücum silahlarından biri.

Diğer yandan Bayern Münih, Bundesliga’da 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik alarak toplamda 26 puanla ikinci sırada bulunuyor. Takım son olarak Borussia Dortmund’u 4-0’lık skorla yendi.

Bu zorlu karşılaşma, futbolseverleri büyük bir heyecana sürükleyecek gibi görünüyor.

Bayern Münih ile Galatasaray 4. randevuda
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!