Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun ikinci haftasında Bayern Münih, sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak. Bu zorlu maç öncesi iki takımın kazanma olasılıkları da merak konusu oldu.

Bayern Münih'in Kazanma İhtimali Yüksek

Avrupa'nın en güçlü takımlarından biri olan Bayern Münih, bu sezon da Şampiyonlar Ligi'nde favoriler arasında gösteriliyor. Alman devi, gruptaki ilk maçında da Manchester United'ı 4-1 mağlup ederek iyi bir başlangıç yaptı.

Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı yendiği maçtan bir kare

TRT 1 Türkiye - Portekiz Canlı Maç İzle! Justin TV Canlı TR Maçı İzle! TRT 1 Türkiye - Portekiz Canlı Maç İzle! Justin TV Canlı TR Maçı İzle!

Bayern Münih'in kadrosunda Robert Lewandowski, Kingsley Coman, Serge Gnabry gibi yıldız isimler yer alıyor. Bu oyuncular, Galatasaray savunması için büyük bir tehdit oluşturacak.

Kim Kazanır?

kimkazanır2

Galatasaray'ın Kazanma İhtimali Düşük

Galatasaray ise bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir sürpriz yaparak gruplara kaldı. Ancak, Alman devi karşısında Galatasaray'ın kazanma ihtimali düşük görünüyor.

Galatasaray, kadrosunda önemli eksiklerle mücadele ediyor. Mostafa Mohamed, Victor Nelsson ve Sofiane Feghouli gibi oyuncular, bu maçta forma giyemeyecek.

İddaa Oranları Bayern Münih'i Favori Gösteriyor

İddaa oranları da Bayern Münih'in galibiyetine işaret ediyor. Maç öncesi Bayern Münih'in galibiyeti 1.07, beraberlik 6.35 ve Galatasaray'ın galibiyeti ise 9.43 oranında.

Galatasaray'ın Sürpriz Yapma İhtimali

Bu maçta Bayern Münih'in kazanması beklenirken, Galatasaray'ın sürpriz yapması da imkansız değil. Galatasaray, savunmasında sağlam durması ve kontrataklarda etkili olması halinde Bayern Münih'i yenme şansı yakalayabilir.

Editör: Egemen KEYDAL