1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Bayern Münih – Galatasaray Maçına Türk Taraftarların Büyük İlgi Bulunuyor! Resmen İnsan Yağmuru!

Bayern Münih – Galatasaray Maçına Türk Taraftarların Büyük İlgi Bulunuyor! Resmen İnsan Yağmuru!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray, Bayern Münih’e konuk olacak olan maçta, Türk futbolseverlerin büyük bir ilgi gösterdiği ve kapasitenin tam 3 katı bilet aldığı öğrenildi. Galatasaray’ın bu akşam Allianz Arena’da Bayern Münih ile karşı karşıya geleceği maç için Bayern Münih kulübü resmi olarak 5 bin kişilik yer ayırırken, sarı-kırmızılı taraftarların başka bölgelerden de bilet aldığı ortaya çıktı.

Allianz Arena’da Renkli Bir Atmosfer

Özellikle Almanya’da yoğun olarak Türk vatandaşlarının yaşadığı bölgelerden gelen taraftarlar, Galatasaray’ı desteklemek için stadyuma akın etti. Maçın oynanacağı Allianz Arena’nın kapasitesi 67 bin kişi olduğu halde, Galatasaray taraftarlarının yaklaşık 15 bin kişiyle stadyumu doldurdukları bildirildi.

Bu büyük ilgi, Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde aldığı sonuçlara ve taraftarların bağlılığına bir örnek teşkil ediyor. İki takım arasındaki bu önemli maç, Türk futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Maç, bu akşam saat 23.00’te başlayacak. İlk maçı 3-1 kaybeden Galatasaray, Bayern Münih karşısında daha iyi bir sonuç alabilmek için sahada mücadele edecek.

Bayern Münih – Galatasaray Maçına Türk Taraftarların Büyük İlgi Bulunuyor! Resmen İnsan Yağmuru!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!