Bartın’da Feci Kaza: Otomobil İkiye Bölündü

Bartın'da Feci Kaza Otomobil İkiye Bölündü

Bartın’da meydana gelen korkunç bir trafik kazasında, 2 otomobilin çarpışması sonucu 1’i çocuk olmak üzere 6 kişi yaralandı. Kazanın ardından bir otomobil ikiye bölündü.

Olay, Bartın’ın Gecen Mahallesi Toptancılar Sitesi civarında gerçekleşti. Muhammed Y. (36) yönetimindeki 06 DMD 934 plakalı otomobil, kavşaktan dönen Zeki K. (63) idaresindeki 74 BG 282 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışma sonucunda her iki araçta bulunan sürücülerle birlikte B.Ü., N.Ç., S.Ç. ve 5 yaşındaki Z.B. yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kaza yerindeki ilk müdahalelerin ardından Bartın Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kaza nedeniyle trafiğin aksadığı bölgede, trafik ekipleri güvenlik önlemleri alarak durumu kontrol altına aldı. Araçların yoldan kaldırılmasıyla birlikte ulaşım normale döndü.

Öte yandan, kazanın anı bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin ikiye ayrılmasının ardından sürücülerden birinin yaralı bir şekilde otomobilden yürüyerek çıkması dikkat çekti.

Exit mobile version