Balcalı kampüsünde “100. Yıl Sergisi”

balcali-kampusunde-100-yil-sergisi.jpg

Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi, 100. Yıl Sergisi’yle Sanatı Kutluyor!

Adana’nın önde gelen eğitim kurumlarından Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünü büyük bir sanat şöleniyle karşılıyor. Balcalı Kampüsü’nde açılan “100. Yıl Sergisi,” eğitimci ve öğrenci kimlikleriyle Çukurova Üniversitesi’nden geçen 20 sanatçının resim ve heykel alanındaki özgün eserlerine ev sahipliği yapıyor.

Sergi, figüratif ve soyut eserlerin yanı sıra farklı tekniklerin, konuların ve tarzların bir araya geldiği zengin bir koleksiyon sunuyor. Tuval üzerine yağlıboya veya akrilik, kumaş ve boyanın buluştuğu eserler, kağıt kolajlar, epoksin çalışmaları ve dijital baskıların birleşiminden oluşan karma teknikler sergide yer alıyor.

Sergiye eserleriyle katılan sanatçılar arasında Nimet Keser, Handan Narin, Melis Yılmaz Aktaş, Kerem Atar, Özgür Aktaş, Semiha Allak, Kazım Artut, Faruk Çelik, Songül Dündar, Cem Demir, Belgin Boran Şenocak, Birnur Eraldemir, Suat Karaaslan, Mustafa Çapar, Soner Tire, Nihan Karadeniz, Sinem Alpaslan, Fazilet Ceyhanlı, Mustafa Okan ve Meltem Gökmen gibi isimler bulunuyor.

Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi, 100. Yıl Sergisi ile sanatı, Cumhuriyet’in 100. yılında coşkuyla kutluyor ve sanatseverleri bu büyüleyici sergiyi keşfetmeye davet ediyor. Sergi, tarihi ve çağdaş sanatı bir araya getirerek sanatın evrensel dilini kutluyor. Bu özel etkinlik, sanatseverler için unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Exit mobile version