1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Bakırköy Adliyesi’nde cinayet duruşması sonrası kavga

Bakırköy Adliyesi’nde cinayet duruşması sonrası kavga

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakırköy Adliyesi’nde cinayet davasının ardından çıkan kavgada 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Olay, Bakırköy Adliyesi’nin hemen karşısındaki otoparkta meydana geldi. 15. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ‘eşi kasten öldürme’ suçlamasıyla yargılanan sanığın davasının sona ermesinin ardından, adliye önündeki otoparkta dosyanın tarafları arasında bir kavga patlak verdi. Bu kavgada Z.Ö., karın bölgesine aldığı iki bıçak darbesi nedeniyle ağır yaralanırken, N.Ö. ise baş ve burun bölgesinden hafif şekilde yaralandı.

Yaralılar, olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipleri, Z.Ö.’nün durumunun ciddiyetini koruduğunu belirtti. Diğer yandan, olayın ardından polis ekipleri, çevrede detaylı bir inceleme yaptı. Müşteki taraf yakını E.Y. isimli şahsın cebindeki kabarıklığı fark ederek üst araması yaptı. Bu aramada, E.Y.’nin üzerinde 7.65 mm çapında bir tabanca ve 7 adet mermi bulundu. E.Y. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Polis, yaşanan kavga ve ardından ele geçirilen silahla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Bakırköy Adliyesi çevresindeki güvenlik önlemleri artırıldı ve adliye binasının çevresine daha fazla polis ekibi gönderildi. Olayla ilgili detayların soruşturma sonucunda ortaya çıkması bekleniyor.

Bakırköy Adliyesi’nde cinayet duruşması sonrası kavga
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!