1. Haberler
  2. Memur Haberleri
  3. Bakan Göktaş’tan Kamuda 729 Şehit ve Gazi Yakınına Atama Müjdesi

Bakan Göktaş’tan Kamuda 729 Şehit ve Gazi Yakınına Atama Müjdesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirdiği ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş, 18 Eylül’de kamuya 729 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının atanacağını duyurdu.

Şehit ve Gazilere Şükran ve Minnet

Bakan Göktaş, ziyaretinde şehitlere rahmet diledi ve şehit yakınları ile gazilere olan minnettarlığını ifade etti. “Onlara olan borcumuzu asla ödeyemeyiz. Vatanımızın onlara ne kadar şükran duysa azdır. Millet olarak teşekkürlerimizi sunmak yetmez, onların her zaman yanındayız,” diyen Bakan Göktaş, bakanlığın şehit ve gazi yakınları için sürekli çalıştığını vurguladı.

Kamuya 729 Yeni Atama

Bugüne kadar yaklaşık 50 bin şehit yakını ve gazi yakınının kamuda görevlendirildiğini belirten Göktaş, “18 Eylül’de 729 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının kamuya atanacağını duyurmak istiyoruz. Bu atamanın hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Şehitlerimize, gazilerimize ve onların ailelerine bir kez daha minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz,” şeklinde konuştu.

Hakların Genişletilmesi Üzerine Çalışmalar

Bakan Göktaş, şehit ve gazi yakınları için mevcut hakların genişletilmesine yönelik çalışmalara da devam ettiklerini ifade etti. Bu çalışmaların detaylarının yakın bir zamanda kamuoyuyla paylaşılacağı bilgisini verdi. “Şehit ve gazi yakınlarımıza tanınan hakların artırılması üzerine çalışmalarımız sürüyor. Bu konudaki gelişmeleri ilerleyen günlerde duyuracağız,” dedi.

Bakan Göktaş’ın açıklamaları, şehit ve gazi yakınlarının kamuda daha fazla temsil edilmesi ve haklarının artırılması yönündeki adımları güçlendirdi.

Bakan Göktaş’tan Kamuda 729 Şehit ve Gazi Yakınına Atama Müjdesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!