1. Haberler
  2. Finans Haberleri
  3. Ayda 10.000$ Kazanan Genç Anne!

Ayda 10.000$ Kazanan Genç Anne!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başarı Öyküsü: Ayda 10.000$ Kazanan Genç Anne!
İstanbul’da yaşayan genç anne Yasemin Atasoy geçen ay evden çalışarak 11.695 dolar kazanmış. Atasoy, başarı öyküsünü Kadınlar dergisine anlattı.

Hamile kaldığımda eşim Levent’le birlikle benim çalışmayacağıma, bebeğimiz okul çağına gelene kadar onu büyüteceğime karar vermiştik.Adsız tasarım - 2023-05-01T215223.532O kadar çok bebek istiyorduk ki, sonunda hamile kaldığımda eşim de ben de mutluluktan havalara uçtuk.

Leventin güzel ve sabit bir işi vardı, maaşı da piyasaya göre fena değildi. Her şey mükemmel gideceğe benziyordu.

Doğum yaptıktan 3 ay sonra fark ettik ki hayat bizim planladığımız şekilde gitmeyebiliyormuş. Levent’in maaşı yetmemeye başladı. Bebeğin masrafları hiç bitmiyordu. O kadar hızlı büyüyordu ki neredeyse her ay yeni üst baş almak gerekiyordu. Alt bezi, mama,biberon,emzik…

Hemen Kayıt Ol, Para Kazanmaya Şimdi Başla!

Kızım çok ağlayan bir bebek, özellikle de geceleri. Levent bütün gün işte yorulup akşamları istediği gibi uyyamadığı için sık sık tartışmaya başladık. Bir keresinde çok şiddetli kapıştık. Benim hiçbir iş yapmadığımı, bütün gün evde bebekle oturduğumu, tek para kazananın kendisi olduğunu ve bu durumdan artık bunaldığını söyledi. Söyledikleri o kadar ağrıma gitti ki, o gece sabaha kadar ağladığımı hatırlıyorum.

Ufak Bir Yatırımla, Yüksek Kazanç! Hemen Kaydol!

Sabah olduğunda Levent’e (ve kendime) tek para kazanabilecek kişinin o olmadığını kanıtlamaya karar verdim. İşler kötüye gitmeye başladığında insan çaresizliğe kapılmamalı çünkü insanın kendisine acıması ona hiçbir fayda sağlamıyor. Bir çıkış yolu bulup, o yolu takip etmek lazım.
Yapı itibarıyla utangaç ve özgüveni güçlü olmayan bir kişiyimdir. Yine de aklımı başıma toplayıp bir şeyle yapmam gerektiğini bilyorum. Küçük ebekli genç bir anne olarak neler yapabileceğimi araştırmaya başladım.

Evden yapılabilen her iş bebekli annelere uygun olmayabiliyor. Örneğin telefon trafiği yüksek olan bir iş, telefon sesi bebeği rahatsız edeceği için uygun değil. Gündüz kişinin vaktinin tamamını alacak bir iş de çok uygun sayılmaz.

Bir gün youtubeda dolaşırken “BitcoinPro” hakkında bir videoya denk geldim, internet üzerinden nasıl para kazanılacağını anlatan bir eğitim videosuydu. Anlatılanlar çok basit göründüğü için ilgimi çekti.

Günde 2700 Dolar Kazandıran Yatırım! Hemen Kaydol!

Daha fazla bilgi bulmak için araştırmaya başladım ve Facebook gruplarını keşfettim. İnsanlar bu fruplarda alım satım stratejileri ve püf noktalarını konuşuyorlardı. Konuşulanlardan BitcoinPro’nun en basit ve ucuz üstelik yeni başlayanlarla için en uygun platform olduğınu öğrendim. Levent’in bu işe girmeme izin vermeyeceğini bildiğim için ona söylemedim ve planımı gizli tuttum.
Daha ilk günden para kazanmayı becerdim. Alım Satım yapmanın basit kurallarını öğrenip işe koyulduğum ilk bir saat içinde 100 dolar cebimdeydi. Önce işin içinde bir bit yeniği olduğunu ve bir şekişde kazandıım parayı vermeyeceklerini sandım. Para hesabıma geldiğinde herhangi bir hile hurda olmadığına ikna oldum.

Ayda 10.000$ Kazanan Genç Anne!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!