Ayçiçek Yağı İçin İndirim Yapıldı!

adsiz-tasarim-2023-04-26t120813490.jpg

Ayçiçek Yağı İçin İndirim Yapıldı! Migros Market Vatandaşların Ucuza Ayçiçek Yağı Alması İçin Kolları Sıvadı!
Migros Market’te Ayçiçek yağında inanılmaz indirim! Yükselen fiyatlar karşısında vatandaşlar zor durumda kalmaya devam ederken Migros market indirim için düğmeye bastı! İşte detaylar!

Migros, Ayçiçek yağı fiyatları için indirim yaptı. Yükselen enflasyon Ertan fiyatlar karşısında vatandaşlar zor durumda kalmaya devam ederken birçok temel gereksinim de arttı. Ay çiçek yağından diğer birçok ihtiyaç olan ürün vatandaşı alırken zorda bırakmaya devam ederken, Migros marketten indirim için adım atıldı. Ay çiçek yağında indirimli günler başladı! İşte konuya dair detaylar!
İNDİRİMLİ GÜNLER BAŞLADI
Yükselen enflasyon artan fiyatlar vatandaşları zor durumda bırakmaya başladı. Durum böyleyken Migros indirim için düğmeye bastı. Temel gereksinimlerden biri olan Ayçiçek yağı için indirimli günler başladı. Migros market yükselen enflasyon ve artan fiyatlara rağmen vatandaşlara kolaylık olması adına Ayçiçek yağında indirim yapma kararı aldı. Migros markette ay çiçek yağı indirimli fiyattan satılmaya başlandı. İster şubeye giderek ister sanal market üzerinden ay çiçek yağı sipariş vermek mümkün.

VATANDAŞLARIN TEMEL GEREKSİNİMLERİ ALMASI İÇİN İNDİRİM
Fiyatların fahiş oranlara kadar çıkması sonrasında birçok vatandaş temel gereksinimleri konusunda zorda kalmaya başladı. Yükselen enflasyon sonrasında birçok ürün bundan etkilendi. Temel gereksinimlerini almakta zorlanan vatandaşlar için Migros marketten Ayçiçek yağı indirimi geldi. Migros market vatandaşların ay çiçek yağını ucuzdan alması adına kolları sıvadı. Migros, müşterilerine daha uygun fiyatlar ile kaliteli ürünler sunma hedefiyle Ayçiçek fiyatlarını düşürmeye karar verdiği ortaya çıktı. Migros müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla Ayçiçek yağında indirim için düğmeye bastı. Bunun yanı sıra Migros’un sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk çabalarının bir parçası olarak indirimli fiyatlar ile daha fazla müşterinin sağlıklı ve uygun ürünlere uygun fiyatla kavuşması amaçlanıyor. Migros market birçok ay çiçek yağında indirim yaptı.
NDİRİMLİ AYÇİÇEY YAĞI FİYATLARI
Oba Ayçiçek Yağı 5 L: 139.90 lira
Abalı Ayçiçek Yağı 1 L: 33.90 lira
Turna Ayçiçek Yağı Pet 2 L: 63.90 lira
Emek Ayçiçeği 1 L: 36.90 lira

Exit mobile version