1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Atalanta’dan Becao’ya Sürpriz Teklif: Fenerbahçe’nin Talebini Açıkladılar

Atalanta’dan Becao’ya Sürpriz Teklif: Fenerbahçe’nin Talebini Açıkladılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin stoper hattında fazla süre alamayan Rodrigo Becao’ya yeni bir talip çıktı. Torino’nun ardından UEFA Avrupa Ligi’nin son şampiyonu Atalanta’nın da Brezilyalı stoper için harekete geçtiği belirtiliyor.

Atalanta’dan Becao’ya İlgi

Son günlerde Rodrigo Becao’nun adı, Torino’nun yanı sıra Atalanta ile de anılmaya başladı. Tuttomercato Web’de yer alan habere göre, Atalanta’nın savunma oyuncuları Toloi, Kolasinac ve Scalvini’nin sakatlıkları nedeniyle Becao’yu transfer listesine eklediği ifade ediliyor.

Fenerbahçe’nin Beklentisi

Fenerbahçe’nin Becao’yu kiralamayı planladığı ve bu transferde zorunlu satın alma opsiyonu talep edebileceği öne sürülüyor. Sarı-lacivertli kulüp, oyuncunun uzun vadeli transferi için bu seçeneği değerlendirebilir.

Becao’nun İtalya’ya Uygunluğu

Rodrigo Becao’nun daha önce İtalya Serie A’da Udinese forması giymesi, onun İtalyan futboluna yabancı olmadığını gösteriyor. Bu durum, Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini’nin Becao’yu değerlendirmesi için bir artı olarak görülüyor.

Fenerbahçe’deki Performansı

Fenerbahçe’de 23 maça çıkan 28 yaşındaki stoper, bu süreçte 1.730 dakika süre aldı ve 1 gol katkısı sağladı. Becao’nun Fenerbahçe ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor, bu nedenle transfer süreci yakından takip ediliyor.

Rodrigo Becao’nun durumu ve olası transfer gelişmeleri, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Atalanta’dan Becao’ya Sürpriz Teklif: Fenerbahçe’nin Talebini Açıkladılar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!