Arka Sokaklar'a Yeni Transferler

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, 18. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda diziye birçok yeni oyuncu da katılıyor.

Kadir Kormaz

Yakışıklı oyuncu Hasan Denizyaran, Arka Sokaklar'ın yeni sezondaki başrollerinden biri. Kadir Kormaz karakterini canlandıracak olan Denizyaran, Trabzonlu bir polistir. Babasını kaybetmiş ve ailesine bakmaktadır. Liderlik vasfını hak ederek kazanmış, içi dışı iyi ve doğru bir adamdır. Bazen haksızlıkla karşılaştığında hırçınlaşabilir. Mesleğine çok bağlı ve gözükara bir polistir.

Emre Gürbüz

Oğuz Peçe, Kadir Kormaz'ın yardımcılığını üstlenecek. Trabzon Organize'den gelmiş, zeki ve çevik bir komiser yardımcısıdır. Annesi ve babası vefat etmiş, İzmir'de bir teyzesi vardır. Ekibe sonradan katılmasına rağmen çok sevilir. Operasyonlarda oldukça başarılıdır ve ekibe hızlıca ayak uydurmuştur. Cesaretli oluşunun yanı sıra dikkat çekici bir yakışıklılığı vardır. Biraz da havalı olması sebebiyle ekipte artist olarak kodlanır.

Birce Yaman

Sinem Reyhan Kıroğlu, Narkotik Şubede görevli bir polistir. Yaptığı her işte en iyi olmak gibi bir derdi vardır. Rıza ve ekibiyle Narkotik Şubede görevliyken tanışır. Rıza'nın ve ekibinin başarılarını duyunca onlara katılır.

Arda Atik

Tunç Oğuz, ekibin keskin nişancısıdır. Bu görevi şehit olan Ali'den devralmıştır.

Etkili Bir İletişim Kurmanın Yolları Etkili Bir İletişim Kurmanın Yolları

Ünal Kalafat

Cansu Fırıncı, Asayiş Şube Başkomiseri ve Kadir'in amiridir. Kısa zamanda döndürdüğü dolaplar sayesinde emniyet içinde yükselmeyi başarmıştır.

Alper Gündüz

Ali Haydar Çataltepe, Bakanlıktan birinin oğludur. İlk görevinde ekibe dahil olmuştur. Kısa zamanda kendini kanıtlar ve ekibin bir parçası olur.

Sinem Özdemir

Gizem Terzi, ekibin bilgisayar uzmanıdır. Ekibin masabaşı işleri ile ilgilenmektedir. Zaman zaman operasyonlara da katılır.

Cansu Toprak

Ece Aydemir, ekibin yeni genç üyesidir. Suç delillerini toplamada ve diğer kriminal inceleme süreçlerinde polislerimizin yolunu aydınlatan, genç ve becerikli, çalışkan Olay Yeri İnceleme memurudur.

Yeni sezonda izleyicileri neler bekliyor?

Arka Sokaklar'ın 18. sezonunda ekip yeni kadrosuyla İstanbul'un arka sokaklarında suçlularla mücadele etmeye devam edecek. Kadir Kormaz'ın liderliğindeki ekip, hem mesleki hem de kişisel hayatlarında zorlu sınavlardan geçecek.

---

Dizinin yeni sezonu 1 Eylül Cuma akşamı Kanal D'de başlayacak.

Editör: Egemen KEYDAL