1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Arka Sokaklar Dizisindeki Narin Sahnesi İzleyicileri İkiye Bölüyor

Arka Sokaklar Dizisindeki Narin Sahnesi İzleyicileri İkiye Bölüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde, Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili yapılan göndermeler, izleyiciler arasında büyük tartışmalara yol açtı. Bazı seyirciler, bu tür bir trajedinin asla unutulmaması gerektiğini savunarak sahnelerin canlandırılmasını olumlu bulurken, diğerleri ise acı bir olayın reyting kaygısıyla kullanılmaması gerektiğini ifade ederek tepkilerini dile getirdi.

Dizide, Narin isminin yerine ‘Yasin’ kullanılırken, cinayetle ilgili tutuklanan amca karakteri Servet olarak temsil edildi. Narin’in kaybolma süreci ve ailesinin yaşadığı zorluklar, dizi boyunca detaylı bir şekilde işlenerek izleyiciye aktarıldı.

Özel Çekimlerle Gerçekçi Bir Anlatım

Dizinin çekimlerinde özel sahneler için İstanbul dışında bir köyde yapılan çalışmalar, arama kurtarma süreçlerini de kapsadı. Bu sahnelerde, 6 kurtarma aracı ve 30 kişilik JAK timi görev aldı. Ayrıca, sualtı arama kurtarma timleri, eğitimli arama kurtarma köpekleri ve çeşitli iş makineleri de kullanılarak gerçekçi bir anlatım sağlandı.

Görüşler İkiye Bölündü

Dizideki Narin sahneleri, izleyiciler arasında önemli bir tartışma başlattı. Bazıları, böyle bir olayın canlandırılmasının önemine vurgu yaparak unutulmaması gerektiğini belirtti. Ancak, diğer bir kesim ise acının bu şekilde reyting kaygısıyla kullanılması gerektiğine itiraz ederek, dizinin yaklaşımını eleştirdi.

Bu durum, izleyicilerin diziye olan bakış açılarını derinlemesine sorgulamalarına yol açarken, “Arka Sokaklar”ın bu tür olaylara nasıl yaklaşması gerektiği üzerine yeni bir tartışma başlattı.

Arka Sokaklar Dizisindeki Narin Sahnesi İzleyicileri İkiye Bölüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!