1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Arka Sokaklar dizisi için beklenen gün geldi;

Arka Sokaklar dizisi için beklenen gün geldi;

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arka Sokaklar dizisi için beklenen gün geldi; Verilen ara uzadıkça uzamıştı
Ekranlardan uzak kalan ve geri döneceği bir süredir medya kulislerinde yer alan Arka Sokaklar 639. Bölüm öncesi yeni gelişmeler yaşanıyor. 

Arka Sokaklar 638. Bölüm sonrasında ekranlara ara vermiş herkes 639. Bölümün ne zaman yayınlanacağını merak ediyordu.

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’a 45 günlük ara verilmiş ve bu süre daha da uzamış hala seyirciyle buluşmamıştı.
  
Arka Sokaklar dizisinin final yaptığı daha yayınlanmayacağı gündeme gelmiş ancak bu iddialar sonrasında yapımcılardan net bir açıklama gelmemesi seyirciyi iyice meraklandırmıştı.

  Arka Sokaklar ne zaman yayınlanacak? Arka Sokaklar final mi yaptı? Arka Sokaklar bitti mi? Soruları son dönemde en sık sorulan sorular arasında yer alıyordu.

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Okar ve İlker İnanoğlu gibi isimlerin başrol oynadığı Arka Sokaklar dizisinden son gelen haberler herkesi bir hayli heyecanlandırdı.

Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle 1,5 ay ara verilmiş ve o günden bu yana Arka Sokaklar dizisi için net bir açıklama gelmemişti.Adsız tasarım - 2023-04-08T125959.256Kulislerde Arka Sokaklar dizisinin yerine başka bir dizinin çekileceği bile gündeme gelmişti.

Şimdi ise ortaya çıkan son iddialara göre Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünün Nisan ayının sonlarına doğru yayınlanacağı konuşulmaya başlandı.Adsız tasarım - 2023-04-08T125825.350Yani uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Arka Sokaklar dizisinin yeniden Cuma akşamı yayınlanacağına dair iddialar gündeme gelmeye başladı.

Arka Sokaklar hayranlarının merakı giderek artarken yapımcılardan resmi açıklama gelmemesi de herkesin daha da kafasını karıştırdı.Adsız tasarım - 2023-04-08T125738.053Nisan ayı sonlarına doğru Arka Sokaklar dizisi için resmi bir açıklama gelirse sizlerle paylaşmış olacağız.

Arka Sokaklar dizisi için beklenen gün geldi;
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!