Bu belgesel Türkiye'de büyük yankı uyandırırken, genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin de 13 yaşında bu örgütün radarına takıldığı ortaya çıktı.

Belge, Adnan Oktar ve suç örgütünün faaliyetlerini ayrıntılı bir şekilde anlatarak, örgütün kız çocuklarını nasıl tuzağa düşürdüğünü gözler önüne seriyor.

Aleyna Tilki'nin güzelliği ve başarısıyla toplumda büyük beğeni kazandığı biliniyor. Ancak Posta'nın haberine göre, Aleyna Tilki'nin hikayesi yıllar önce annesi Havva Öztel'in sahibi olduğu bir öğrenci yurdunun tanıtımı için destek olmasıyla başladı. Tilki, Marmara Üniversitesi önünde reklam broşürü dağıtırken, kendisine "Kedicik" lakaplı kadınlardan biri yaklaştı ve ona bir teklifte bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Saldırısında Hayatını Kaybeden Ayşenur Ezgi Eygi'nin Ailesine Taziyelerini İletti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Saldırısında Hayatını Kaybeden Ayşenur Ezgi Eygi'nin Ailesine Taziyelerini İletti

O dönemde sadece 13 yaşında olan Tilki'ye, "Çok yeteneklisin, albüm yapmalısın" denildi ve bir e-mail adresi verildi.Aleyna Tilki, Adnan Oktar'ın Tuzağından Annesinin Dikkatiyle Kurtuldu (3)

Annesinin dikkati sayesinde Aleyna Tilki, Adnan Oktar suç örgütü ile irtibat kurmaktan son anda kurtuldu.

Öztel'in yakın çevresine, "Ben bu konularda çok hassasım. Birçok genç kız bu şekilde kandırılmaya çalışıldı. Böyle durumlarda bilinçli ve farkındalıkla yaklaşmak gerek" dediği ileri sürülüyor.

Belgenin ortaya çıkardığı bu vahim olay, gençleri ve aileleri bu tür tehlikelere karşı daha dikkatli olmaya çağırıyor.

Editör: Kader GÜL