1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Alessandra Ambrosio’nun Plaj Voleybolu Performansı

Alessandra Ambrosio’nun Plaj Voleybolu Performansı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şu sıralar İrlandalı iş insanı Alexander Smurfit ile aşk yaşayan, eski Victoria’s Secret modeli Alessandra Ambrosio, Santa Monica plajında voleybol yeteneklerini sergiledi. 43 yaşındaki Brezilyalı model, fit vücuduyla yine tüm dikkatleri üzerine topladı.

Enerjik Görüntüsüyle Hayran Bıraktı

Dünyaca ünlü model, Los Angeles’ın Santa Monica bölgesinde oynadığı plaj voleybolu sırasında objektiflere takıldı. Enerjik hali ve neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Ambrosio, arkadaşlarıyla oldukça eğlenceli vakit geçirdi. Giydiği bikini altı ve beyaz kısa tişörtüyle sportif görünümü, fit vücudunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Ailesine Düşkün Bir Anne

2008 ile 2018 yılları arasında birlikte olduğu Amerikalı iş insanı Jamie Mazur’dan iki çocuğu bulunan Ambrosio, plajda arkadaşının çocuğuyla ilgilenirken de görüldü. Kendi çocukları Anja ve Noah ile sık sık vakit geçiren Brezilyalı güzel, aynı zamanda aile hayatına da önem veren bir anne olarak biliniyor.

Victoria’s Secret Emeklisi, Tatil Tutkunu

Victoria’s Secret defilelerinden emekli olduktan sonra tatil yapmaktan büyük keyif aldığı bilinen Alessandra Ambrosio, formunu yıllara meydan okurcasına koruyor. Her tatilinde sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini büyüleyen model, geçtiğimiz ay ailesiyle birlikte Hawaii’de deniz ve güneşin tadını çıkarmıştı.

Alessandra Ambrosio’nun bu enerji dolu, neşeli ve fit görüntüsü, yıllar geçse de formda kalmanın ve keyifli bir yaşam sürmenin ne kadar mümkün olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Alessandra Ambrosio’nun Plaj Voleybolu Performansı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!