1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Adana’ya şehit ateşi düştü

Adana’ya şehit ateşi düştü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jandarma Uzman Çavuş Burak Can Güngör, Van Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı’nda görev yaparken, görevi esnasında rahatsızlanarak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Evli ve bir çocuk babası olan Uzman Çavuş Burak Can Güngör, Van’daki görevi sırasında gerçekleştirilen eğitim çalışması sırasında aniden fenalaştı. Hemen Van Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi, ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederek şehit oldu. Şehidin yakın çevresinden edinilen bilgilere göre, evli olduğu ve 10 aylık bir bebeği olduğu belirtildi. Şehidin ailesine askeri yetkililer tarafından verilen acı haberle İmamoğlu ilçesinde büyük bir üzüntü yaşandı. Evlerine Türk bayrağı asılarak, şehit Uzman Çavuş’un vatanına olan sadakati ve fedakarlığı vurgulandı.

Şehit Uzman Çavuş Burak Can Güngör’ün cenazesi, bugün öğle namazını takiben İmamoğlu ilçesinde düzenlenecek törenin ardından Saygeçit Mahallesi’nde toprağa verilecek. Bu trajik olay, ülkenin her köşesinde derin bir üzüntü yaratırken, şehidin vatanseverliği ve gösterdiği fedakarlık herkes tarafından takdirle karşılanmaktadır.

Adana’ya şehit ateşi düştü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!