1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Acun Ilıcalı’dan Cesaret Veren Açıklamalar: “Bir Mağlubiyet Bizi Sarsamaz!”

Acun Ilıcalı’dan Cesaret Veren Açıklamalar: “Bir Mağlubiyet Bizi Sarsamaz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Galatasaray’a karşı 3-1 kaybettikleri maç sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, “Biz Fenerbahçe’yiz, güçlü bir camiayız. Bir mağlubiyetin bizi sarsması söz konusu olamaz,” dedi.

Mağlubiyetin Beklenmedik Olması

Müsabakanın ardından duyduğu üzüntüyü dile getiren Ilıcalı, “Beklemediğimiz bir mağlubiyet yaşadık. Yönetim ve futbolcular olarak bu durum bizi fazlasıyla etkiledi. Ancak, şunu da belirtmek gerekiyor; bir galibiyetle şampiyon olunamayacağı gibi, bir mağlubiyetle de şampiyonluk kaybedilmez,” ifadelerini kullandı.

Pozitif Performansa Dikkat Çekti

Fenerbahçe’nin oyun kalitesinin oldukça tatmin edici olduğunu vurgulayan Ilıcalı, “İstatistiklerimize baktığımızda, birçok alanda öndeyiz. Futbol sonuç odaklı bir oyun, bu maçta kaybettik. Geçen sezon 5 puan öndeydik ama bu bize şampiyonluğu getirmedi. Aynı durum bu sezon için de geçerli,” dedi.

Gelecek İçin Umutlu Mesajlar

Kadrosundan ve teknik direktöründen memnun olduğunu belirten Ilıcalı, “Futbolcularımıza ve hocamıza tam anlamıyla güveniyoruz. Bu mağlubiyet bizim için yarıştan kopma, umutsuzluk ya da karamsarlık anlamına gelmiyor. Oynanan oyuna baktığımızda geleceğe dair iyimserim, fakat bugün için üzgünüm,” diye ekledi.

Hatalardan Ders Çıkarma Vurgusu

Eylül ayında oynanan bir maçın sezon genelini etkilemeyeceğini vurgulayan Ilıcalı, “Yarın itibarıyla gelecekle ilgili çalışmalarımıza başlayacağız. Geçmişteki maçların, sezon boyunca 8 aylık bir etkisi ne kadar olabilir? Önemli olan bu maçtan gerekli dersleri çıkarmak. Hatalarımız var, ancak asıl önemli olan bu hatalardan ders almak. Hocamız gerekli müdahaleleri yapacaktır,” dedi.

Geleceğe Dair İyimserlik

Youssef En-Nesyri’nin performansı hakkında gelen bir soruya Ilıcalı, “Her futbolcu her zaman en iyi performansını sergileyemeyebilir. Bugün forvetler pozisyon bulmakta zorlanabiliyor. Bireysel değerlendirmeler yapmanın bir anlamı yok. Bizim inancımız her zaman geleceğe yönelik. Olumlu düşünüyorum,” yanıtını verdi.

Son olarak, Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon 99 puanla sezonu tamamladığını hatırlatan Ilıcalı, “Şu anda 90 puan daha var. Bu sezon aynı başarıyı tekrar elde edebiliriz. Tek bir maç kaybettik, üzgünüz. Ancak takımda motivasyon eksikliği hissetmiyorum,” diyerek sözlerini tamamladı.

Acun Ilıcalı’dan Cesaret Veren Açıklamalar: “Bir Mağlubiyet Bizi Sarsamaz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!