1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. 56 Yaşındaki Carla Bruni, İlk Defa Victoria’s Secret Defilesinde Yürüdü

56 Yaşındaki Carla Bruni, İlk Defa Victoria’s Secret Defilesinde Yürüdü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalyan asıllı Fransız model ve şarkıcı Carla Bruni, kariyerinde önemli bir adım atarak, 1995 yılından bu yana devam eden ikonik Victoria’s Secret Fashion Show defilesinde ilk kez yer aldı. 18 Ekim 2024 tarihli haberimize göre, lüks iç giyim markası Victoria’s Secret, uzun bir aradan sonra tekrar sahneye çıktığı bu gösteride, standartlarının dışındaki güzellik algılarıyla da yeniden eleştirilere maruz kalıyor.

Victoria’s Secret’ın “Melekleri” olarak bilinen mankenlerin yürüdüğü bu ünlü defile, altı yıllık bir molanın ardından yeni bir formatla geri döndü. Bu yılki etkinlikte dikkat çeken isimlerden biri, eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile evli olan Bruni oldu.

Bruni, İlk Kez “Melek” Olma Fırsatını Yakaladı

90’lı yıllarda Yves Saint Laurent, Christian Dior, Chanel ve Versace gibi önde gelen markaların defilelerinde boy gösteren Bruni, kariyerinde ilk kez Victoria’s Secret defilesinde “Melek” olma fırsatını yakaladı. Ancak bu başarı, geçtiğimiz yıl kendisine konulan meme kanseri teşhisi ile gölgelenmiş durumda.

Sosyal medya hesapları aracılığıyla kanserle mücadele edenlere destek veren Bruni, bu konuda farkındalık yaratmayı amaçladığını dile getirdi. “Dört yıl önce meme kanseri teşhisi aldım. Ameliyat, radyoterapi ve hormon tedavisi gibi tüm süreçlerden geçtim” diyen Bruni, “Şanslıydım, kanserim çok agresif değildi” açıklamasında bulundu. Ayrıca, her yıl mamografi çektirdiğini ve kontrollerini aksatmadığını vurguladı.

Bruni’nin bu cesur duruşu, birçok insana ilham kaynağı olurken, modellik kariyerinde yeniden yükselişe geçişinin sembolü oldu.

56 Yaşındaki Carla Bruni, İlk Defa Victoria’s Secret Defilesinde Yürüdü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!