1. Haberler
  2. Yaşam Haberleri
  3. Vural Çelik Hayatını Kaybetti

Vural Çelik Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, 51 yaşındaki oyuncu Vural Çelik’in hayatını kaybettiğini duyurdu. Birol Güven, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm” ifadelerini paylaştı.

Son Paylaşımı Hastaneden Geldi

Vural Çelik, hayatının son dönemlerinde sosyal medya hesabından hastanede çektiği bir video paylaşmıştı. 15 Ekim tarihinde serum alırken çektiği bu videoda, “Şu hastanelere geldiğim kadar dizi bölümü çekseydim şimdiye kadar Range Rover’ım, yatım, katım, villam olmuştu” sözlerini sarf etmişti. Bu video, oyuncunun yaşadığı sağlık sorunlarını esprili bir dille aktardığı bir anı olarak kaydedildi.

Vural Çelik Kimdir?

1973 yılında Ankara’da dünyaya gelen Vural Çelik, aslen Orduludur. Oyunculuk kariyerine 1989 yılında Levent Kırca Tiyatrosu’nda başladı. Buradan sonra Yasemin Yalçın’ın tiyatrosuna katıldı ve burada sanat yönetmeni Selahattin Taşdöğen’in yardımcılığını üstlendi. Selahattin Taşdöğen aracılığıyla Necati Akpınar ile tanışan Çelik, organizatörlük alanında deneyim kazandı.

Kariyerinde önemli bir dönüm noktası olan BKM oyunculuğu sürecine Yılmaz Erdoğan ile tanışarak adım attı. Ata Demirer’in tavsiyesi ile Avrupa Yakası dizisine katılan Çelik, burada Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterlerine hayat verdi. En son olarak ise Seksenler dizisinde Niyazi karakteri ile izleyicilerin karşısına çıktı.

Vural Çelik’in vefatı, sanat camiasında derin bir üzüntü yarattı ve sevenleri tarafından anıldı. Onun eserleri ve sahnedeki performansları, hafızalarda her zaman yaşayacak.

Vural Çelik Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!