1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Süper Lig Teknik Direktörü Antrenmanda Talihsiz Bir Sakatlık Yaşadı

Süper Lig Teknik Direktörü Antrenmanda Talihsiz Bir Sakatlık Yaşadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor‘un teknik direktörü Ali Çamdalı, antrenman sırasında talihsiz bir sakatlık geçirerek aşil tendonunu kopardı. Konyaspor’dan yapılan açıklamaya göre, Çamdalı’nın sakatlığı Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’nde uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilen başarılı bir ameliyatla tedavi edildi.

Aşil Tendonu Kopması ile Gelen Sakatlık

Konyaspor yönetimi tarafından yapılan resmi açıklamada, “Teknik direktörümüz Ali Çamdalı’nın sol aşil tendonunda rüptür meydana gelmiştir. Kendisi, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’nde Doç. Dr. Ahmet Fevzi Kekeç, Doç. Dr. Mustafa Özer ve Doç. Dr. Tahsin Sami Çolak’ın katıldığı bir operasyonla aşil tendon onarımı yapılmıştır” ifadeleri kullanıldı. Teknik direktörün sağlık durumu hakkında detaylı bilgilendirme yapılmazken, iyileşme sürecinin dikkatle takip edileceği belirtildi.

Ali Çamdalı’nın Konyaspor Karnesi

Geçtiğimiz sezonun 35. haftasında Konyaspor’un başına geçerek ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayan Ali Çamdalı, Fahrudin Omerovic’in yerine göreve getirilmişti. Takımın başında çıktığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak sezonu tamamlamıştı. Bu kısa süreli performansı ile Konyaspor’u ligde tutmayı başaran genç teknik adam, takımına 5 puan kazandırarak dikkat çekmişti.

Bu sezon ise Çamdalı yönetiminde Konyaspor, ligde 8 hafta geride kalırken 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile toplamda 11 puan topladı. Takımın performansında dalgalanmalar yaşanırken, Çamdalı’nın sakatlığı sonrası nasıl bir süreç izleneceği merak konusu oldu.

Konyaspor Taraftarından Destek Mesajları

Ali Çamdalı’nın yaşadığı talihsiz sakatlık sonrasında, Konyaspor taraftarları sosyal medya üzerinden teknik direktörlerine geçmiş olsun mesajları yağdırdı. Kulüp yönetimi, Çamdalı’nın tedavi sürecini yakından takip ederken, takımın bu dönemde nasıl bir performans göstereceği ve Çamdalı’nın sahalara ne zaman döneceği merakla bekleniyor.

Çamdalı’nın sakatlığı, Süper Lig’deki diğer kulüpler tarafından da üzüntüyle karşılandı ve pek çok teknik direktör ve futbolcu kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ali Çamdalı’nın tedavi süreci hakkında daha fazla bilgi almak için Konyaspor Kulübü’nden gelecek açıklamalar bekleniyor.

Süper Lig Teknik Direktörü Antrenmanda Talihsiz Bir Sakatlık Yaşadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!