1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Zehra Güneş: “17 Yaşından Beri Voleybolun Baskılarıyla Uğraşıyoruz!”

Zehra Güneş: “17 Yaşından Beri Voleybolun Baskılarıyla Uğraşıyoruz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VakıfBank’ın yıldız voleybolcusu Zehra Güneş, yeni sezon öncesi dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Milli Takım’ın ve VakıfBank’ın önemli isimlerinden biri olan Güneş, sosyal medya baskılarıyla nasıl başa çıktığını ve olimpiyat deneyimlerini paylaştı.

“17 Yaşından Beri Bunlarla Uğraşıyoruz”

TRT Spor’a verdiği röportajda, Zehra Güneş, genç yaşta başlayan bu baskıların nasıl etkilediğini anlattı. “Sosyal medyadan gelen baskıyı hissediyor musun?” sorusuna, “Hayatımızda sahada yaşadığımız baskı bunlardan çok daha büyük. Ebrar, ben, Hande, 17 yaşından beri bunlarla uğraşıyoruz,” şeklinde yanıt verdi.

Zehra, yüksek seviyede voleybol oynamak isteyenlerin, dış etkenleri bir kenara bırakması gerektiğini vurguladı. “Bunların sahada sana etki etmemesi gerekiyor. Dış faktörleri kendinden uzak tutabildiğin takdirde başarılı oluyorsun,” dedi.

“Çok Büyük Bir Şey Başardım”

Zehra Güneş, olimpiyat deneyimi hakkında da önemli açıklamalar yaptı. Yaz sürecinin kendisi için olimpiyata yetişmek olduğunu belirten Güneş, “Yüzde 100 performansımı sergileyemeyeceğimi biliyordum ama sonunda kendime dedim ki; Zehra, sen sahada potansiyelinin ve enerjinin yüzde 100’ünü verdiğinde, en azından geriye dönüp baktığında arkadaşlarının suratına bir gülümseme kondurabildiysen, bu hedeflerinden bir tanesiydi,” ifadelerini kullandı.

Zehra, başarısından dolayı mutlu olduğunu ancak madalya kazanmadığı için bir nebze üzüntü duyduğunu da belirtti. “Daha gencim, olimpiyat görebileceğimi düşünüyorum. Bir sonraki olimpiyatlarda madalya ile döneceğimize eminim,” dedi.

“Bir Gün Benim de Formam Umuyorum Asılı Olur”

Zehra, VakıfBank’ta geçmişteki oyuncuların formalarının asılı olmasının kendisi üzerindeki etkisini de dile getirdi. “Melis Abla ve Gözde Abla, VakıfBank’a çok büyük emek vermiş insanlar. Onlar bunu sonuna kadar hak ediyorlardı. Bir gün umarım benim de formam orada asılı olur ve VakıfBank çatısı altında ne kadar değerli olduğumu bir kez daha ölümsüzleştirmiş oluruz,” ifadelerini kullandı.

Zehra Güneş’in bu açıklamaları, voleybol camiasında büyük yankı uyandırdı ve genç sporculara ilham kaynağı oldu. Gelecek sezon için heyecanla bekleyen voleybol severler, Zehra’nın performansını merakla takip edecek.

Zehra Güneş: “17 Yaşından Beri Voleybolun Baskılarıyla Uğraşıyoruz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!