1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Kızılcık Şerbeti 69. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı: Heyecan Dolu Gelişmeler!

Kızılcık Şerbeti 69. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı: Heyecan Dolu Gelişmeler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti‘nin 69. bölümüne ait yeni tanıtım fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği dizi, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör gibi önemli isimleri barındırıyor.

Yayınlanan tanıtımda, Giray‘ın Cemre‘nin geçmişteki doğum gününü kutlamak istemesi, Doğa tarafından olumlu karşılanırken, Fatih bu kutlamanın Giray’ın evinde olmasına itiraz ediyor ve farklı bir organizasyon yapılmasını talep ediyor.

Tanıtımda Fatih’in “Amcamın defterini düreceğiz” sözleri, holding içindeki çatışmanın sona ermeyeceğini gösteriyor. Ayrıca, Kıvılcım‘ın Alev bebekten vazgeçmeyeceği ve dava açma kararı alması dikkat çekiyor. Abdullah, Alev ile birlikte Pembe’nin kapısını çalarak yardım istemesi, yeni bölümün gidişatına dair merak uyandırıyor.

Dizinin yeni bölümü 27 Eylül Cuma günü izleyicileriyle buluşacak. İzleyiciler, bu heyecan dolu gelişmeleri kaçırmamak için ekran başına geçmeye hazırlanıyor.

Kızılcık Şerbeti 69. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı: Heyecan Dolu Gelişmeler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!