1. Haberler
  2. Güncel Haberler
  3. Trump, Harris’in Tartışma Teklifini Reddetti: “Artık Çok Geç”

Trump, Harris’in Tartışma Teklifini Reddetti: “Artık Çok Geç”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, Demokrat rakibi Kamala Harris’in “23 Ekim’de CNN’de canlı yayında tartışalım” teklifini “tartışma için çok geç” diyerek geri çevirdi. 5 Kasım’da gerçekleştirilecek başkanlık seçimleri için geri sayım devam ederken, Harris ve Trump arasındaki olası bir tartışmanın olup olmayacağı merak konusu oldu.

Harris’in Çağrısına Cevap

Harris’in seçim ofisinden yapılan açıklamada, 23 Ekim’de CNN’de Trump ile karşılaşmaya hazır olduğu ifade edildi. Ancak Trump, Kuzey Carolina’daki seçim mitinginde Harris’in çağrısına yanıt vererek, “Başka bir tartışma programıyla ilgili sorun şu ki, bunun için çok geç. (Erken) oy verme işlemleri zaten başladı” dedi.

Seçim Süreci ve Anket Sonuçları

Harris, önceki Demokrat başkan adayı olan Joe Biden ile 27 Haziran’da canlı yayında tartışmıştı. 10 Eylül’de ise Trump ile karşı karşıya geldi. Bu yılki başkanlık seçimleri, Joe Biden’ın temmuz ayında yarıştan çekilmesinin ardından yeni bir boyut kazanmış durumda.

Son yapılan ülke genelindeki anketlerde Harris, yüzde 49,3 oy oranıyla Trump’ın az bir farkla önünde yer alıyor. Trump ise yüzde 47,4 oy desteğiyle Harris’in peşinde kalıyor.

Trump, Harris’in Tartışma Teklifini Reddetti: “Artık Çok Geç”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!