1. Haberler
  2. Finans Haberleri
  3. 15 Temmuz’da Metro, Marmaray ve Otobüsler Ücretsiz mi?

15 Temmuz’da Metro, Marmaray ve Otobüsler Ücretsiz mi?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Türkiye’de resmi tatil olarak kutlanmakta ve bu özel günün anlamı dolayısıyla toplu taşıma hizmetlerinde bazı özel düzenlemeler yapılmaktadır.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan kararnameye göre, Ankara’da Başkentray, İstanbul’da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı ve İzmir’de İZBAN gibi önemli toplu taşıma hatları 15 Temmuz günü ücretsiz olarak hizmet verecektir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan açıklamaya göre, kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri 24 saat boyunca ücretsiz toplu ulaşım hizmetinden yararlanabileceklerdir. Bu uygulama, vatandaşların anma etkinliklerine katılımını ve şehir içi hareketliliği kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

Bu özel günün anlam ve önemine vurgu yaparken, toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olmasıyla ilgili detaylı bilgiye Resmi Gazete ve ilgili belediye duyurularından ulaşabilirsiniz.

15 Temmuz’da Metro, Marmaray ve Otobüsler Ücretsiz mi?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!