1. Haberler
  2. Finans Haberleri
  3. Doğalgaz bu ay mı bedava olacak?

Doğalgaz bu ay mı bedava olacak?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 AY ÜCRETSİZ DOĞALGAZ başladı mı, fatura tarihleri belli oldu mu? Doğalgaz bu ay mı bedava olacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde müjdesi verilen 1 ay ücretsiz doğal gaz uygulaması ne zaman başlayacak, başladı mı, hangi ay bedava olacak soruları gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Karadeniz doğal gazının işleme alınması ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış töreninde müjdeleri peş peşe açıklamıştı. Peki 1 ay ücretsiz doğal gaz hangi ay bedava olacak? İşte fatura tarihleri…

Doğal gaz hangi ay bedava olacak, 1 ay ücretsiz doğal gaz uygulaması hangi tarihleri kapsayacak sorusu merak içerisinde araştırma konusu olmaya devam ediyor. 20 milyona yakın doğal gaz abonesini yakından ilgilendiren gelişmenin detayları netleşti. Peki Doğal gaz hangi ay bedava olacak, bu ay mı ücretsiz, fatura tarihleri netleşti mi?Adsız tasarım - 2023-04-26T111113.427DOĞAL GAZ HANGİ AY BEDAVA OLACAK? 
20 Nisan tarihinde Filyos Gaz İşletme Tesisi’nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe açıkladı. İlk müjde olarak mutfaklarda kullanılan gazın ve sıcak su tüketiminde kullanılan doğal gazın 25 metreküplük kısmı 1 yıl süre ile ücretsiz olacak.

31 AY ÜCRETSİZ DOĞALGAZ başladı mı, fatura tarihleri belli oldu mu Doğalgaz bu ay mı bedava olacak
İkinci müjde olarak bir ay süre ile konutlarda ısınma dahil doğal gazın ücretsiz olacağı duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları sonrası fatura tarihleri merak edilmeye başlanmıştı. Tarihler netleşti. Doğal gazın bir ay süre ile konutlarda ısınma dahil ücretsiz olacağı tarihler 19 Nisan’da kesilen faturadan sonra ücretsiz fatura dönemi 19 Mayıs olacak. Yani 20 Nisan tarihinden sonra gelen ilk doğal faz faturası 0 TL olacak.

Doğalgaz bu ay mı bedava olacak?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!