1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan’ın Basketbol Tutkusu: Masada, Sahada, Sporda Mücadele Devam Ediyor!

Erdoğan’ın Basketbol Tutkusu: Masada, Sahada, Sporda Mücadele Devam Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın basketbol oynarken çekilen yeni görüntülerini paylaştığı ve “Masada, sahada, sporda mücadeleye devam” ifadelerini kullandığı belirtiliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basket maçlarına farklı günlerde oynanan maçlardan oluşan bir kolaj videosu da bu haberde yer alıyor.

Görüntüler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kondisyon bisikletinde ısınmasıyla başlıyor. Maçlarda Erdoğan’ın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, eski bakanlar Mevlüt Çavuşoğlu, Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mustafa Varank, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkan Vekili Ömer Onan gibi isimlerin yer aldığı görülüyor.Erdoğan'ın Basketbol Tutkusu (1)Videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maçın kaptanlığını yaptığı ve Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri ve eski milli basketbolcu Ömer Onan’ı motive ettiği anlar da yer alıyor. Ayrıca maçlarda yaşanan renkli diyaloglar da videoda paylaşılmış. Örneğin, bir faul sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Faul oldu, ver ver, faul var” dediği ve Alpay Özalan’ın ise “Tereyağından kıl çeker gibi aldım.” şeklinde karşılık verdiği bir diyalog da görüntülere eklenmiş.

Bu haber, Türkiye’de siyasetçilerin ve sporcuların sosyal medya üzerinden paylaştığı basketbol maçlarına dair bilgi sunan bir içeriği özetlemektedir.

Videoda, Erdoğan’ın basketbol maçlarından kesitler yer alıyor. Maçlarda Erdoğan’a, üst düzey yetkililer ve eski bakanlar eşlik ediyor. Videoda renkli diyaloglar ve Cumhurbaşkanı’nın oyuncuları motive etmesi dikkat çekiyor. Bu haber, Türkiye’deki siyasi figürlerin spor etkinlikleri üzerinden sosyal medya üzerinden iletişim kurma trendini yansıtıyor ve Erdoğan’ın basketbol tutkusunu gösteriyor. Video, siyaset ve sporun bir araya geldiği bir anı özetliyor.

Erdoğan’ın Basketbol Tutkusu: Masada, Sahada, Sporda Mücadele Devam Ediyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!