1. Haberler
  2. Politika Haberleri
  3. Başkan Erdoğan: Yarış keşke 4’te 4 devam etmiş olsaydı.

Başkan Erdoğan: Yarış keşke 4’te 4 devam etmiş olsaydı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ortak yayına katılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ kumpası sonrası 14 Mayıs Genel Seçimleri cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Muharrem İnce’yle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Erdoğan “Ben Muharrem Bey’i aradım. Kendisiyle konuşayım istedim. Bu bir FETÖ taktiği. Geçmişte de yapıldı. Kılıçdaroğlu bu makama malum bir kaset komplosu ile geldi.” dedi.

Türkiye 14 Mayıs Genel Seçimleri için artık günleri sayıyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü gerçekleşecek seçim öncesi ortak yayında gazetecilerin sorularını yanıtlıyor ve gündemdeki konuları değerlendiriyor.

Seçime saatler kala cumhurbaşkanlığı adaylığından bir FETÖ kumpası ile ayrılan Muharrem İnce hakkında da konuşan Başkan Erdoğan, İnce’yi telefonla aradığını söyledi.

Başkan Erdoğan “Bu yarışa birlikte çıktığımız Muharrem Bey’in ayrılışına üzüldüm. Maalesef kaset kumpaslarıyla makama gelen Bay Bay Kemal’e rakip olunca böyle komplo ile karşılaştı. Karşısına çıkınca böyle bir saldırı ile karşılaştı. Bay Kemal terör örgütlerini içselleştirmiş biri. Böylelerinden her saldırı beklenmeli. Ben Muharrem Bey’i aradım. Kendisiyle konuşayım istedim. Bu bir FETÖ taktiği. Bunlar bunu her an yapabilir. Geçmişte de yapıldı. Kılıçdaroğlu bu makama malum bir kaset komplosu ile geldi. Bunun da olmayacağını açıklayarak geldi.” diye konuştu.

“NAMUSLU İNSANLARIN KABULLENEMEYECEĞİ SALDIRILAR”

Şimdi enteresan olan Muharrem Bey’in bu kararının ardından şüphesiz ki namuslu insanların kabullenemeyeceği saldırıların olduğunu bugünkü görüşmemizden anlıyorum. Bir insanın haysiyeti namusu çok çok önemli. Bu tür iftiralarla karşı karşıya kalırsa böyle bir yolu tercih eder. Avukatlarına bu konu ile ilgili bir görevi verdiğini de ifade etti.
Biz de devlet olarak yapılabilecek ne ise her türlü yardıma bizler hazır olduğumuzu söyledik. Çünkü böyle bir yarışta yalnız bırakmak doğru olmaz. Bulunduğumuz makamın da görevidir. Yarış keşke 4’te 4 devam etmiş olsaydı.

Başkan Erdoğan: Yarış keşke 4’te 4 devam etmiş olsaydı.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!