1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Yapılan Saldırının Perde Arkası

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Yapılan Saldırının Perde Arkası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İzmir’de oynanan Göztepe maçında stadyuma girişte yaşanan aksaklıklar nedeniyle yetkililerle görüşmek üzere deplasman tribününe yöneldiği sırada saldırıya uğradı. Koç, akreditasyon kartı taşıyan bir kişinin fiziksel müdahalesiyle yere düştü. Yapılan incelemelerde, bu kişinin Fatih Özkan olduğu tespit edildi. Fenerbahçe Kulübü, olay sonrası Özkan hakkında hiçbir işlem yapılmadığını ve maçın ardından rahatça stadyumdan ayrıldığını öne sürdü.

Olayın Detayları ve Fatih Özkan’ın Kimliği

Göztepe – Fenerbahçe maçının ikinci yarısında Ali Koç, bazı taraftarların stada alınmaması nedeniyle durumu çözmek için deplasman tribününe doğru hareket etti. Bu sırada, Koç’a yönelik yabancı madde yağdı ve Fatih Özkan isimli bir görevlinin fiziki müdahalesiyle Koç yere düştü. Özkan’ın Göztepe Kulübü’nde resmi bir yönetici olmadığı, yalnızca görevli olarak stadyumda bulunduğu açıklandı. Olayın ardından Fenerbahçe Kulübü, resmi bir açıklama yaparak Özkan’ın herhangi bir cezai işlem görmediğini ve üstünü değiştirip stadyumdan ayrıldığını belirtti.

Fenerbahçe’den Sert Açıklama: “Bu Kişiye Ayrıcalık Nereden Geliyor?”

Fenerbahçe Kulübü, olayın ardından yaptığı açıklamada, akreditasyon kartına sahip bir kişinin Başkan Ali Koç’a arkadan saldırıda bulunduğunu belirtti. Açıklamada, “Yaşanan menfur saldırının ardından, yetkililerce ilgili kişinin spor şubede ifade vermek üzere alındığı belirtilmişse de şahsın maçın geri kalanını akreditasyon kartıyla takip etmeye devam ettiği, hakkında hiçbir işlem yapılmadığı öğrenilmiştir. Elini kolunu sallayarak ve kıyafetini değiştirmiş halde stadyumdan ayrıldığı da bir gazetecinin dikkati sayesinde kamuoyunun gözleri önüne serilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Kulüp, bu olayın üzerine gidileceğini ve ihmali bulunan yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu. Ayrıca, taraftarlara yönelik uygulamalara dair de gereken tüm adımların atılacağı vurgulandı.Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a Yapılan Saldırının Perde Arkası (1)

Fatih Özkan’ın Geçmişi: Dikkat Çeken 2016 Yılı Paylaşımı

Olayla ilgili tartışmalar sürerken, Özkan’ın 2016 yılında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım yeniden gündeme geldi. Paylaşımında, İstanbul’un büyük kulüplerini hedef alan sert ifadeler kullanan Özkan, “Bizler salak değiliz, akıllı olun.” şeklinde ifadelerle dikkat çekmişti. Bu paylaşım, yaşanan olayla ilgili tartışmaları daha da alevlendirdi.

Fenerbahçe’den Suç Duyurusu: “Futbol Teröristi ve İhmali Olan Yetkililer Hakkında Girişimler Başlatıldı”

Fenerbahçe, Başkan Ali Koç’a yapılan bu saldırıyı “futbol terörü” olarak nitelendirerek, saldırıyı gerçekleştiren kişi ve olayda ihmali olan yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Kulüp ayrıca, maç öncesi ve sonrası yaşanan taraftar mağduriyetleri ile ilgili de hukuki adımların atılacağını belirtti.

Fenerbahçe’nin açıklaması, spor camiasında büyük yankı uyandırırken, olayın takipçisi olacağını vurgulayan kulüp, süreci hassasiyetle takip edeceklerini kamuoyuna duyurdu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Yapılan Saldırının Perde Arkası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!