1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. Kasım Ayı Honda Civic Fiyatları ve Kampanyaları Süper

Kasım Ayı Honda Civic Fiyatları ve Kampanyaları Süper

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Honda, Kasım ayında müşterilerine özel indirimler ve avantajlar sunuyor. Özellikle Honda Civic ve HR-V modelleri için cazip fırsatlar mevcut.

Kasım ayının gelmesiyle birlikte otomobil markaları yeni kampanyalarını duyurmaya başladı. Türkiye’nin sevilen markalarından Honda da bu kampanyalar kapsamında önemli fırsatlar sunuyor. Özellikle Honda Civic ve HR-V modeli için sunulan avantajlar dikkat çekiyor.

Honda, sıfır faizli taşıt kredisi kullanmak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. 1 – 30 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, Honda Civic Sedan Executive+ modelinde geçerli olmak üzere 280 bin TL’ye kadar faizsiz imkan sağlayacak. Ayrıca, 185 bin TL’ye kadar takas desteği de yapılabilecek.

Civic’in yanı sıra Honda’nın HR-V modelleri için de kasım ayı fiyat listesinde cazip fırsatlar bulunuyor. 190 bin TL’ye kadar olan modeller için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi veya 120 bin TL’ye varan takas desteği uygulanacak. Bu kampanyalarla Honda severlerin istedikleri araca daha kolay ve avantajlı bir şekilde sahip olmaları hedefleniyor.

İşte Kasım ayı güncel Honda fiyat listesi:

Honda Civic 1.5 L VTEC Turbo Eco Executive+: 1.519.000 TL
Honda HR-V e:HEV 1.5 L Hibrit Elegance: 1.584.000 TL
Honda HR-V e:HEV 1.5 L Hibrit Advance: 1.640.500 TL
Honda HR-V e:HEV 1.5 L Hibrit Style: 1.759.000 TL
Honda City 1.5 L VTEC Elegance: 976.000 TL
Bu kampanyalarla sürücülerin ihtiyacına en uygun araca sahip olmaları kolaylaşıyor.

Türkiye otomobil pazarında Kasım ayıyla birlikte heyecan dorukta. Honda, bu ay boyunca müşterilerine özel fırsatlar sunarak dikkat çekiyor. Özellikle Honda Civic ve HR-V modelleri, avantajlı seçenekleriyle göz kamaştırıyor.

Ancak Honda, Kasım ayında başlattığı kampanyalarla bu süreci kolaylaştırıyor.

Honda, sıfır faizli taşıt kredisi kullanmak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. 1 – 30 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya kapsamında, Honda Civic Sedan Executive+ modelinde geçerli olmak üzere 280 bin TL’ye kadar faizsiz imkan sağlıyor. Bunun yanı sıra, 185 bin TL’ye kadar takas desteği de yapılabilecek.

Civic’in yanı sıra Honda’nın HR – V modelleri için de kasım ayı fiyat listesinde cazip fırsatlar bulunuyor. 190 bin TL’ye kadar olan modeller için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi veya 120 bin TL’ye varan takas desteği uygulanacak. Bu kampanyalarla Honda severlerin istedikleri araca daha kolay ve avantajlı bir şekilde sahip olmaları hedefleniyor.

Kasım Ayı Honda Civic Fiyatları ve Kampanyaları Süper
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!