1. Haberler
  2. Yaşam Haberleri
  3. Kahraman Şehidimiz Musa Esat Kaya Anısına

Kahraman Şehidimiz Musa Esat Kaya Anısına

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Bu acı olay bizi derinden üzmüştür. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.” ifadelerine yer verilmiştir.

Ülkenin terörle mücadelesinin ne kadar zorlu ve fedakarlık gerektiren bir süreç olduğunu bir kez daha gösteriyor. Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Musa Esat Kaya’nın şehit olması, ülkemizin güvenliği için canını feda eden kahramanların sayısına bir yenisini daha ekliyor. Onun gibi vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan mücadele eden binlerce kahraman var.

Terörle mücadelenin sadece askeri değil, aynı zamanda toplumsal bir sorumluluk olduğunu da gösteriyor. Terör örgütleriyle mücadele, sadece güvenlik güçlerinin işi değil, tüm toplumun birlik ve beraberlik içinde olması gereken bir konudur.Kahraman Şehidimiz Musa Esat Kaya Anısına (2)Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Musa Esat Kaya’nın ailesine başsağlığı diliyor, onun gibi vatanı için canını feda eden tüm şehitlerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu tür acı olaylar, milletimizin birlik ve beraberliği için bir kez daha bizi kenetlemeli ve teröre karşı daha da kararlı bir duruş sergilememizi sağlamalıdır.

Ayrıca, terörle mücadelede güvenlik güçlerimizin yanında olmak, onların moral ve motivasyonunu yükseltmek de hepimizin görevlerinden biri olmalıdır. Unutulmamalıdır ki, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece terörün hiçbir şekilde amacına ulaşması mümkün değildir. Bu acı olay, milletimizin teröre karşı kararlılığını bir kez daha ortaya koyuyor ve bu mücadeleyi sürdürme azmimizi artırıyor.

Kahraman Şehidimiz Musa Esat Kaya Anısına
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!