1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Kuzey Marmara Otoyolu’nda Kontrolden Çıkan TIR’la Meydana Gelen Feci Kaza: 1 Ölü

Kuzey Marmara Otoyolu’nda Kontrolden Çıkan TIR’la Meydana Gelen Feci Kaza: 1 Ölü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çarpmanın etkisiyle aracın içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu araçtan çıkarılabildi ancak sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Umut K. yönetimindeki TIR, Kuzey Marmara Otoyolu’nun Ankara istikameti Çekmeköy mevkisinde seyrederken henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak yol üzerindeki yön tabelasına çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle araç adeta hurdaya dönerken, sürücü araç içinde sıkıştı.

İhbar Üzerine Ekipler Harekete Geçti

Kazayı gören vatandaşların durumu ivedilikle bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaşıp sıkışan sürücüyü kurtarmak için çalışmalarını başlattı.

Maalesef Müdahaleler Yeterli Olmadı

Araçtan çıkarılan sürücüye sağlık ekipleri hemen müdahalede bulundu. Ancak yapılan tüm çabalara rağmen Umut K. hayatını kaybetti. Sürücünün cenazesi Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu üzücü kaza, yolda güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kuzey Marmara Otoyolu’nda Kontrolden Çıkan TIR’la Meydana Gelen Feci Kaza: 1 Ölü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!