1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Otomobil İçinde Eşini Öldüren Koca, Cenazesiyle Karakola Gitti

Otomobil İçinde Eşini Öldüren Koca, Cenazesiyle Karakola Gitti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’nın Selçuklu ilçesinde meydana gelen olay, kan dondurdu. Bekir Durmaz, eşi Elif Durmaz’ı otomobilin içinde bıçaklayarak öldürdü ve cesediyle birlikte karakola teslim oldu.

Akşam saatlerinde Hüsamettin Çelebi Mahallesi’nde yaşanan olayda, Bekir Durmaz ve eşi Elif Durmaz arasında araç içerisinde başlayan tartışma kısa sürede kanlı bir cinayete dönüştü. Tartışma sırasında, sürücü olarak bulunan Bekir Durmaz, yanındaki bıçakla Elif Durmaz’ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Karakola Teslimiyet

Cinayetin ardından Bekir Durmaz, bıçakla ağır yaralanmış olan eşini otomobilde bırakıp, aynı araçla Özalkent Polis Merkezine giderek teslim oldu. Durmaz, polislere eşini bıçakladığını bildirdi ve gözaltına alındı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Elif Durmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cesedi, otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Olayın nasıl geliştiği ve arkasındaki sebeplerle ilgili soruşturma sürüyor. Bu tür trajik olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiği vurgulanıyor.

Otomobil İçinde Eşini Öldüren Koca, Cenazesiyle Karakola Gitti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!