1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Balıkesir’de Trafik Faciasında 2 Ölü, 6 Yaralı

Balıkesir’de Trafik Faciasında 2 Ölü, 6 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Medine Aksoy’un (29) kullandığı 10 ADH 380 plakalı otomobil, Bigadiç ilçesi Emek Mahallesi TOKİ girişinde kontrolden çıkarak bir ağaca çarptı. Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri hızla sevk edildi.

Araçta bulunan Özlem Avcı (35), olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer kişiler ise sürücü Medine Aksoy, 2 yaşındaki İkra, 6 yaşındaki Ömer Emin, 4 yaşındaki Taha, 80 yaşındaki Ayşe Avcı, 1 yaşındaki Ayşegül Aksoy ve 7 yaşındaki Yusuf Aksoy olarak belirlendi.

Yaralılar, Bigadiç ve Balıkesir’deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak, 1 yaşındaki Ayşegül Aksoy, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavileri hastanelerde devam ediyor.

Kazanın neden meydana geldiği henüz belirlenememiş olup, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazanın sebebinin netleşmesi için detaylı incelemeler sürüyor.

Bu tür üzücü olayların bir daha yaşanmaması dileğiyle, trafik kurallarına uyulmasının hayati önem taşıdığını bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.

Balıkesir’de Trafik Faciasında 2 Ölü, 6 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!