1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. 10 Bin Polis Alımı Ne Zaman Yapılacak?

10 Bin Polis Alımı Ne Zaman Yapılacak?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 bin polis alımı başvuru formu üzerinden alınacak olan başvurular için gözler EGM duyurusuna çevrildi. Resmi Gazete’de yayınlanan ilanla “Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi” ile polis alımı yapılacağı bildirilmişti. EGM polis alımı ile başvuru şartlarını taşıyan adaylar müracaatlarını tamamlayacaklar. Başvuru tarihleri ile sınav süreci başvuru kılavuzunda paylaşılacak. Peki, 10 bin Polis alımı ne zaman, başvurular başladı mı? İşte, EGM polis alımı kadroları ve başvuru tarihi hakkında bilgiler.Adsız tasarım (2)-4Polis alımı ne zaman? sorusu başvuru yapacak adayların gündeminde yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre, polis alımı yapılacağı bildirilmişti. Yayınlanan ilanda Emniyet Genel Müdürlüğü merkez teşkilatına 1 Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanı, 3 Narkotik Suçlarla Mücadele Başkan Yardımcısı ve bin polis memuru, Emniyet Genel Müdürlüğü taşra teşkilatına 9 bin polis memuru kadrosu ihdas edilmişti. Ancak 10 bin polis alımı hakkında henüz bir duyuru gelmedi. Başvuru şartları ve tarihleri EGM tarafından açıklanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararnameye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü merkez teşkilatına 1 Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanı, 3 Narkotik Suçlarla Mücadele Başkan Yardımcısı ve 1000 polis memuru, Emniyet Genel Müdürlüğü taşra teşkilatına 9000 polis memuru kadrosu ihdas edildi.

Polis alımı ile ilgili detaylar henüz açıklanmadı. Konu ile ilgili açıklama geldiğinde haberimizde yer vereceğiz.

POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezi) : Emniyet Teşkilatının polis ihtiyacını karşılamak için Polis Akademisi’ne bağlı olarak görev yapan en az ön lisans mezunu polis adaylarına 4 aydan az olmamak üzere parasız, üniformalı ve yatılı mesleki eğitim ve öğretim veren eğitim kurumlarıdır.
 

10 Bin Polis Alımı Ne Zaman Yapılacak?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!