1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. 19 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası

19 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

11-15 Kasım tarihleri arasında İlkadım Okçuluk Spor Salonu’nda düzenlenen 19 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası, Samsun’da renkli bir açılış seremonisi ile start aldı. Türkiye genelinden 240 kulüp ve 650 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonanın açılışına Samsun Valisi Orhan Tavlı, Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Ercan Yıldız, KKTC Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz ve birçok sporcu katıldı.

Açılış seremonisi, renkli gösteriler ve coşkulu anlarla dolu geçerken, Samsun Valisi Orhan Tavlı yaptığı konuşmada sporculara başarılar diledi ve turnuvanın kentte düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Açılış töreninin ardından Vali Tavlı ve Büyükşehir Belediyesi sporcusu Eylül Ermiş temsili açılış müsabakasını gerçekleştirdi. Şampiyona, badminton sporuna ilgi duyan genç yeteneklerin kıyasıya mücadelesine sahne olacak. Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcular, yeteneklerini sergileyerek şampiyonluk için mücadele edecekler. Şampiyona, genç badmintoncular arasında dostluk ve rekabetin ön planda olduğu bir atmosferde geçmesi bekleniyor. Turnuvanın sonunda dereceye girecek sporcular, Türkiye badminton camiasında adlarını duyuracakları bir başarıya imza atmış olacaklar.

19 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!